Title of a News Article

Cevheri, hızlı başladı

.

Cevheri, hızlı başladı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Haliliye, Hilvan ve Siverek ilçelerine bağlı köyleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Referanduma da vurgu yapan Cevheri, referandum için vatandaşlardan destek istedi.

TBMM’nin tatile girmesinin ardından kente gelen Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, zamanının büyük bölümünü köylerde geçiriyor. Haliliye, Hilvan ve Siverek İlçesine bağlı çok sayıda köyü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Cevheri, vatandaşların sorunlarını dinledi. Nisan ayında yapılması planlanan referandum için vatandaşlardan destek de isteyen Cevheri, ülkenin geleceği için referandumda herkesin ‘evet’ vermesi gerektiğini kaydetti.

Muhtemelen Nisan ayında referanduma gidileceğini belirten Milletvekili Cevheri, “Evet” bu bir Başkanlık sistemidir, bu, Türkiye’nin bir daha koalisyonlarla yönetilmeyeceğinin oylaması olacaktır. Bu, 2023 Türkiye’sinin yani dünyanın en büyük 10. Ekonomisine sahip bir ülkenin geleceğinin oylanmasıdır, bu ihtilallerin bir daha yaşanmayacağı her darbede bu ülkenin 50 yıl geriye gitmeyeceğinin oylamasıdır, bu Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye’nin şaha kalkışının oylanmasıdır. Bu nedenle bu referandum ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyor ve bunun için tercihimizi ‘evet’ten yana kullanmalıyız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195