Title of a News Article

Cevheri:Ümmetin umuduyuz

Cevheri:Ümmetin umuduyuz
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında  ilçe, kırsal mahalle, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cevheri, vatandaşlar ile sohbet edip talep ve sorunlarını dinlerken diğer yandan ise 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatıyor.
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Aday Mehmet Ali Cevheri merkezde bulunan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer yandan ise İlçe ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.
Viranşehir Çadır Kent Personelleri ile Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezinde bir araya gelem AK Aday Mehmet Ali Cevheri, " Ülke olarak çok dikkatli olmak zorundayız çünkü bu kale düşer ve bu bayrak inerse hiç birimizin gidecek yeri yoktur" dedi.

AK Aday Mehmet Ali Cevheri, Türkiye Olarak Ümmetin Umuduyuz

Ülke olarak Türkiye olarak ümmetin umudu olduklarını ve Ülke olarak çok dikkatli olmak zorunda olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, "AK Kadroların vizyonu, Bizler çocuklarımıza bu memleketin sevdalısı haline getirmek istiyoruz, Çocuklarımızı yarınları inşa eden bireyler haline getirmek istiyoruz, Geleceğin doktorları, mühendisleri, öğretmenleri olmasını istiyoruz, Çocuklarımızın elinde kitap ve kalem olsun  istiyoruz.  Bizler AK Parti hükümeti olarak çocuklarımıza okutup bilgi ile donatıp ailesine teslim ediyoruz, Bizler çocuklarımızın eline silah verip dağları çıkarıp kardeşi kardeşe kırdırmıyoruz. Suriye örneğinde olduğu gibi bir insanın vatanı olmasa perişan olur, harap olur çok şükür ki Türkiye var ve onlara sahip çıktı. Düşünün Türkiye olmazsa o insanlar ne hallere düşerdi kim bilir, bunu çok iyi kavramamız gerekiyor. Emperyalistlerin ülkemizde yapmak istedikleri de tam olarak bu kardeş kanı akıtarak bizleri Suriye ve Irak gibi yapmak istiyorlar. Bizler ülke olarak Türkiye olarak ümmetin umuduyuz, bizler Ülke olarak çok dikkatli olmak zorundayız çünkü bu kale düşer ve bu bayrak inerse hiç birimizin gidecek yeri yoktur." şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen personel programının ardından Mehmet Ali Cevheri, Viranşehir Cumhuriyet meydanı Dört yol mahallesinde Hikmet Çiçek tarafından kendisi adına açtığı seçim bürosunun açılışına katıldı. 

Seçim Bürosu açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ile bir çok partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195