Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi Cami ve Taziye Evlerinin Eksiklerini Tamamlıyor

Ceylanpınar Belediyesi, mahalle halkı ve camilerden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan camilerin, halıları, ve ihtiyaç duyulan klima gibi bir çok ihtiyacını karşılayarak ibadete daha da uygun hale getiriyor.

Ceylanpınar Belediyesi Cami ve Taziye Evlerinin Eksiklerini Tamamlıyor
banner206
 Bu kapsamda köylerde bulunan 7 taziye evi 2 Cami’nin de eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın, Kısa süre önce ziyaret ettiği ve burada köy sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek caminin çevre düzenleme, halı ve klima çalışmalarını başlattı. Cami yönetimiyle incelemelerde bulunan Başkan Atilla, yetkili personellere talimat vererek çalışmaları yönlendirdi. Başlatılan yardım projesinin 2 hafta içinde tamamlanmasıyla birlikte  taziye evleri, camilerin kötü görünen camii içleri ibadete yakışır hale getirildi.

Başkan Atilla ‘’Camilerimiz Allah’ın Evidir’’

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yaptığı yazılı açıklamada Taziye evleri, camiler başta olmak üzere ortak kullanım alanlarının bize yakışan hale getirilmesi gerektiğini kaydederek, ‘’Ceylanpınar Belediyesi olarak bize düşen görev neyse yapıyoruz. Bugüne kadar bir çok camilerimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışma yürüttük. Taziye evlerimiz ve camilerimiz konusunda pozitif ayrımcılık yapacağımızı söylemiştik. Camilerimiz Allah’ın evidir.  Bu nedenle camilerimize ayrıcalık yapacağız. Köylerimizde camii, taziye evlerimizde çalışmalar birkaç güne kadar bitecek ve bize yakışır hale gelecek. Ben şimdiden köy sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum, çalışmalarda emeği geçen her kese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ceylanpınar Belediye encümeni Yusuf Özkul ve Mehmet Bayol köyde sürdürülen çalışmaları yerinde takip etti.

Encümen Bayol ‘’7 Taziye Evi, 2 Camimizin Halı, Klima Eksiklerini Giderdik’’

Sürdürülen çalışmaların ardından açıklama yapan Encümen Mehmet Bayol, ‘’Bugün kırsal kesimlerde bulunan mahallerimizde yaklaşık 7 tane taziye evi 2 tane camiimize halı ve klima eksiklerini temin ettik. Belediye başkanımızın girişimleriyle büyükşehir belediye başkanımızın da katkılarıyla bugün bütün eksik olan camii ve taziye evlerimizdeki eksikleri büyük bir bölümünü gidermiş bulunmaktayız. Böyle bir hayır görevini hayır işlerinde genellikle meclis üyesi arkadaşlarımızla belediye başkanımızın bütün gayretleriyle inşallah geri kalan mahallelerimizde de bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda bize desteklerinden dolayı büyükşehir belediye başkanı ve sosyal kültür başkanımız kendisine çok çok teşekkürlerimi sunuyoruz Ceylanpınar halkı adına inşallah bu eksikleri bir dahaki sefere geri kalan camii ve taziye evlerimizin de tamamıyla 48 tane mahallemizde hepsine temin edeceğimize taaddüt etmiştik. Şuanda 7 tane taziye evimizin 2 tane camimizin halı ve klimalarını temin ettik. İnşallah geri kalanını da 2015 yılı içerisinde temin etmeye çalışacağız. Büyükşehir belediye başkanımızın da bize bu katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bütün Ceylanpınar halkı adına meclis üyesi arkadaşlarımızın ve belediye başkanın adına sayın Celalettin Güvenç ve kültür sosyal işler daire başkanımıza çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195