Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi gönülleri kazanıyor...

.

Ceylanpınar Belediyesi gönülleri kazanıyor...
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi Özbek Mahallesinde açtığı 2 içme su kuyusunun hizmete girmesiyle birlikte sorunlu olan su deposunun yıkım çalışmalarına başlanıldı.

 

İl Özel İdaresi SODES Projesi kapsamında daha önceden yapılan su deposunun sürekli arıza ve sorun teşkil ettiğinden dolayı yıkımına karar verildi. Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler tarafından büyük kepçe yardımı ile yıkım çalışmalarına başlanılan su deposunun yerine Camii cemaati ve bölge Mahalle sakinlerinin dinleneceği ve sohbet edebileceği bir alana çevrilmesi bekleniyor.

 

Yıkım çalışmalarını yerinde takip ederek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ‘’Özbek Mahallemizde İl Özel İdare tarafından SODES projesi kapsamında yapılan su deposunun sürekli arıza ve sağlık açısından tehlike arz ettiğinden dolayı yıkımına karar verdik. Özbek Mahallemizde 2 yeni içme su kuyusu açtık, su kuyularına hidrofor sistemi ile burada yaşayan vatandaşlarımızın su ihtiyacını gideriyoruz. Yıkılan eski su deposunun yerine güzel bir çevre düzenlemesi yaparak Cami cemaatinin oturup sohbet edebileceği güzel bir mekana dönüştüreceğiz’’dedi.

 

Özbek Mahallesinde yıkımı süren eski su deposunun yerine yapılacak olan dinlenme alanı vatandaşlar tarafından taktir edildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195