Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi'ni silahlarla bastılar...

Ceylanpınar Belediyesi'ni silahlarla bastılar...
banner206

Bir süre önce görevden alınan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın yeğenlerinin, Ceylanpınar Belediyesi’ni silahla bastıkları ve Başkan Feyyaz Soylu’yu darp ettikleri iddia edildi.

Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın yeğenlerinin silahlarla Ceylanpınar Belediyesi’ni bastığı iddia edildi. Belediye binasına giren Aksak’ın yeğenleri ve beraberindekileri, belediye meclis üyelerinin seçimi ile başkanlığı seçilen Feyyaz Soylu’yu darp etti. Olayın ardından belediye bahçesine zırhlı araçlar eşliğinde gelen polisler, olaya müdahale ederek, Aksak’ın yakınlarını belediye binası dışına çıkardı. Çevrede, yoğun güvenlik önlemleri alınırken, olayın neden dolayı olduğu henüz bilinmiyor.

Olayın ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'un da olayın ardından Ceylanpınar'a gittikleri öğrenildi.

Bu arada 31 Mart seçimlerini AK Parti’den kazanan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın başkanlığı, ruhsatsız silah bulundurduğu için önceden verilen hüküm gereği YSK tarafından görevden alınmıştı. Daha sonra Belediye Meclis Üyeleri tarafından yapılan seçimi AK Partili meclis üyesi Feyyaz Soylu kazanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195