Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi Tapular İçin Keşif Yapmaya Başladı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin yıllardır yaşadığı tapu sorunu düğümleri tek tek çözülüyor.

Ceylanpınar Belediyesi Tapular İçin Keşif Yapmaya Başladı
banner206

 Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel, Şanlıurfa Tapu Müdürü İbrahim Ersoy, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, Şanlıurfa İl Kadastro Müdürü Ramazan Paydaş, Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Müdür Vekili Mevlüt Ersayan 19 eylül 2014 Cuma günü Ceylanpınar Belediyesine gelerek burada Belediye Başkanı Menderes Atilla ile birlikte 3 saat toplantı yapan heyet yapılan toplantı sonucu netlik kazanan tapu sorunu çözülüyor.

Ceylanpınar ilçe merkezinde yaşanan mülkiyet sorunlarının çözümü için, tapu ve kadastro genel müdürü sayın Davut Güney önderliğinde Ceylanpınar Belediyesine gerçekleştirilen ziyarette yapılan toplantı sonucu Şanlıurfa ve kadastro bölge müdürlüğü personellerinden oluşan komisyon kuruldu.

Mühendis ve teknikerlerinde bulunduğu bu komisyonda, Ceylanpınar Belediye ekipleri ile birlikte kordoneli bir şekilde 10 kasım 2014 pazartesi günü Ceylanpınar ilçesinde çalışmalara başlayarak, mülkiyet sorunlarının çözümünü hedefleyen bu çalışmalar kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yoğun çalışmaları sonucu, Ceylanpınar ilçe halkının yıllardır umutla beklediği tapu sorunu yapılan çalışmalar sonucu ortadan kaldırılarak çözüme kavuşması bekleniyor.

Şanlıurfa’ya bağlı diğer ilçelerinde yaşadığı tapu sorunu arasında bulunan Ceylanpınar ilçesi, Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın çalışmaları sonucu halkın taktirini topladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel ve ekibine teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195