Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Ceylanpınar Belediyesi ve Ak Parti Ceylanpınar Kadın kolları başkanlığınca 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle etkinlik düzenledi.

Ceylanpınar Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
banner206

Ceylanpınar Tarım işletmesi aile gazinosunda Ceylanpınar Belediye Kültür ve Sosyal İşler müdürü Hidayet Dik’in organize ettiği etkinliğe Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın eşi Seval Atilla, Ak Parti Ceylanpınar ilçe kadın kolları başkanı Zahide Tepedelen’in yanı sıra çok sayıda Anne ve Anne adayları katıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın eşi Seval Atilla ile Ak Parti Ceylanpınar ilçe kadın kolları başkanı Zahide Tepedelen ilk olarak Ceylanpınar ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezini ziyaret ederek etti. Ceylanpınar Aile Destek Merkezi müdürü Fatma Kengerli çiçek buketlerle Seval Atilla ve Zahide Tepedeleni  karşılayarak burada ağırladı. Seval Atilla ve Ak Parti Ceylanpınar ilçe kadın kolları başkanı Zahide Tepedelen Aile Destek Merkezinde bulunan Anne ve Anne adaylarının 8 mart dünya kadınlar gününü kutladı. Hemen ardından Aile Destek Merkezin bulunan çocuklara Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın eşi Seval Atilla ile Ak Parti Ceylanpınar ilçe kadın kolları başkanı Zahide Tepedelen çeşitli oyuncaklar verdi. Buradan ayrılan Atilla, Tarım işletmesinde bulunan Aile gazinosunda misafirlerini ağırlayarak tüm annelere karanfiller vererek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Aile gazinosunda programın başlamasıyla birlikte Milletvekili Abdülkerim Gök, Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin’in göndermiş olduğu 8 mart dünya kadınlar günü mesajları okunarak annelerin anneler günü kutlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Ak Parti Ceylanpınar ilçe kadın kolları başkanı Zahide Tepedelen ‘’Peygamber efendimiz (S.A.V) kadınların narin, nazik kibar olduklarını işaretle onların hiç kırılmamasını ve incitilmemesini tavsiye etmişlerdi. Ben bu vesileyle başta orta doğuda ezilmiş kadınlarımız olmak üzere tüm dünya kadınların 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyor hepinizi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum’’dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın eşi Seval Atilla ise ‘’Değerli kardeşlerim ülkemizin gelenek örf ve adetlerinde hak ettiği yeri olmasına karşın zamanla yıpratılıp değiştirilerek kadını ikinci plana atan anlayışla mücadele toplumsal vefa huzurun ve barışın bir gereğidir. Kadınlar olarak en büyük arzumuz en büyük isteğimiz huzurun kardeşliğin be dostluğun dünyayı şefkatle sevgiyle sardığını kucakladığını görmektir. Bunun gerçekleşmesi için yine görev öncelikle bizlere düşmektedir. Bu inançla başta şehit anaları olmak üzere ülkemin ve tüm dünya kadınlarının 8 mart dünya kadınlar gününü en kalbi duygularımla kutluyor hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum’’dedi.

8 mart dünya kadınlar günü etkinliğinde protokolün konuşmalarının ardından müzik ziyafetiyle devam etti. Anneler günü için bir birinden güzel eserlerin yer aldığı müzik ziyafetinde Anneler gönüllerince eğlenip unutulmaz bir gün yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195