Title of a News Article

Ceylanpınar'da MYO yolu yapılıyor

.

Ceylanpınar'da MYO yolu yapılıyor
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi ilçe merkezinde sürdürdüğü çamurlu sokaklarda kumlama çalışmalarına devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi'nin ilçe merkezinde yer alan Mahallelerde başlattığı yol çalışmaları sürerken Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatı ile Harran Üniversitesi Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu yolunda da yol genişletme ve kumlama çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında Ceylanpınar MYO yolu 7 metreden 20 metreye çıkarıldı.

Başkan Atilla’nın talimatı ile başlatılan çalışmaları yerinde takip ederek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, "Harran Üniversitemize bağlı Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu yolunda yol genişletme ve kumlama çalışmalarına başladık. Ceylanpınar MYO'nun yapımının ardından yol çalışması eksik kalmıştı. Menderes Başkanımızın talimatıyla Ceylanpınar MYO'nun yol genişletme ve kumlama çalışmalarına başladık. 20 metre genişliğinde olan yolumuzda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi işbirliği ile beton asfalt veya kilitli parke taşı çalışmaları için yolun zeminini hazırlıyoruz. En kısa zamanda yolla ilgili sıkıntıyı çözerek vatandaşlarımızın Ceylanpınar MYO'ya daha rahat ulaşmasını sağlayacağız ‘’dedi.

Harran Üniversitesi Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu yolunda Ceylanpınar Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195