Title of a News Article

Ceylanpınar'da şehit polisler için mevlit okutuldu

.

Ceylanpınar'da şehit polisler için mevlit okutuldu
banner206
22 Temmuz 2015'te terör örgütü PKK tarafından yataklarında uyurken haince şehit edilen iki polis memuru için mevlit okutuldu. 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından düzenlenen mevlit programına Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan, bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Seyda Muhammed Ali Arslan, belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu yetkilileri, şehit polislerin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, mevlit öncesi yaptığı konuşmada terörü lanetlediğini belirterek şunları söyledi: "Silah arkadaşlarımız genellikle çatışarak şehit oluyorlar. Ancak terör o kadar hain ve alçaktır ki bugün ruhlarına mevlit okuttuğumuz kardeşlerimiz kalleşçe ve alçakça yataklarında uyurlarken şehit edildiler." 

Ak parti ilçe başkanı Ahmet Güntekin ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Teröre kesinlikle prim verilmeyecektir. Bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Türkiye büyük bir devlettir. Bugün içerisinden geçtiğimiz bu zor sürecide en güzel şekilde atlatacak ve inanıyoruz ki bu güçlü devlet terörü bir gün yenecektir."

 Konuşmaların ardından şehitlerin ruhuna Kur'an ve mevlit okundu. Yapılan ikramın ardından mevlit programı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195