Title of a News Article

Ceylanpınar demokrasi nöbetine devam ediyor

.

Ceylanpınar demokrasi nöbetine devam ediyor
banner206

Fethullahçı terör örgütü tarafından darbeye teşebbüsün halkın dik duruşu neticesinde püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Meydanları terketmeyin" çağrısının ardından Ceylanpınarlılar yine meydanlara indi.
Ceylanpınar Belediyesi'nde demokrasi şehitleri için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından vatandaşlar ilçe emniyet müdürlüğüne doğru yürüyüşe geçti. Emniyet müdürlüğü önünde toplanan binlerce kişi darbeciler aleyhine sloganlar attı. Sık sık tekbirler getiren vatandaşlar, ellerinden Türk bayraklarını düşürmedi.

Emniyet müdürlüğü önünde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz'un bir milat olduğunu belirterek, bu tarihin Türkiye için artık çok şey ifade edeceğini belirtti. Darbe girişiminin halk tarafından püskürtüldüğünü hatırlatan Başkan Atilla, sözlerini şöyle sürdürdü: "PKK'nın en şiddetli döneminde bile eğilmedik. Darbecilere de eğilmeyiz. Allah'a şükürler olsun ki darbecilerin girişimleri püskürtüldü ve darbeciler tek tek tutuklandı. İşte bu hainler yarın bebek katili apoya komşu olacaklar. Zafer Türkiye'nindir, zafer halkımızındır. Bu kutlu zafer hepimize hayırlı uğurlu olsun. artık 15 temmuz tarihi bundan sonra bizim için çok şey ifade edecek. 15 temmuz Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türkiye'nin doğum günü olacaktır."

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195