Title of a News Article

Ceylanpınar İstasyon Parkı ve Yürüyüş Yol Çalışması Devam Ediyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Belediye başkanlığı tarafından yapılan, istasyon caddesi ve Mevlana mahallesinde yürüyüş yolu park çalışmalarının 2. Aşamasına geldi.

 2014 temmuz ayı içerisinde Ceylanpınar Belediyesi tarafından başlatılan park ve yürüyüş yol çalışması 2. Aşamaya geldi. İstasyondan mevkiinden başlayarak Mevlana mahallesine kadar uzanan 4 km uzunluğundaki İstasyon park ve yürüyüş yolu çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Ceylanpınar ilçesine ait ilk yürüyüş yolu olacak.

İstasyon park ve yürüyüş yolu çalışmalarını yerinde takip eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Şuan İstasyon parkının 2. Etabındayız burada çalışmalar devam ediyor. Eskiden tam bir rezaletti, bu mahalle sakinlerine böyle güzel park oluşturmaya çalışıyoruz inşallah yakın bir tarihte bitecek çok güzel bir park olacak’’dedi.

Mevlana Mahalle Sakinleri ‘’ Mahallemiz Cennete Döndü’’

Mevlana mahalle sakinleri ise, ‘’Arıtma kokusu vardı Ceylanpınar’da Başkanımız geldikten sonra çok şükür Mevlana mahallesi olarak şuan sıkıntı yaşamıyoruz. Dereden koku geliyordu başkanımız geldi ve o sorunu çözdü. Sınır boyu çekilmez bir haldeydi koku, tezek her pislik vardı şuan park oluyor mahallemiz cennete döndü. Allah razı olsun başkanımızdan biraz olsun’’dedi.

Ceylanpınar Belediyesinin ilçe genelinde başlattığı çevre düzenleme çalışmaları istasyon caddesi ve Mevlana mahallesinde yapılan ve 4 kilometrelik yürüyüş yolu proje çalışmalarında engelli çocuk oyun grubu ve yetişkin dinlenme parkı bulunuyor.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195