Title of a News Article

Ceylanpınar'a takviye...

Ceylanpınar'da temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe edilen yol süpürge aracı, ilçenin temizlik hizmetinin önemli ölçüde karşılayacak.

Ceylanpınar'a takviye...
banner206

Ceylanpınar Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri 7 gün 24 saat kentin temizliğini sağlarken, ilçe belediyesine Şehircilik Bakanlığından hibe edilen yol süpürge aracı ile temizlik işlerine önemli ölçüde katkı sağlayacağı belirtildi.

Şanlıurfa Milletvekilimiz Doç. Dr. Abulkerim Gök, Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın katkı ve destekleri sonucu bir adet son teknoloji özelliklerine sahip ‘’yol süpürge aracı’’ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe edilerek Ceylanpınar halkının hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök’ün ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın girişimiyle, Ceylanpınar ilçesine, Belediye bünyesinde bulunmayan yol süpürge aracı kazandırıldı. Milletvekili Doç. Dr. Gök’ün, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile görüşmesinin ardından, Ceylanpınar Belediyesi’ne kazandırılan Yol Süpürge aracıyla, bundan böyle ilçenin caddeleri daha temiz olacak.

Yol süpürge aracını ilçeye kazandırmasında önemli katkıda bulunan Belediye Başkanı Menderes Atilla, ''ilçemiz cadde ve sokaklarında toz kaldırmadan, çevresine rahatsızlık vermeden kullanılacak olan yol süpürge aracı ile Ceylanpınar Belediyesi, temizlik faaliyetlerini daha hızlı ve daha sağlıklı yapacaktır. Her şey Ceylanpınar için, Ceylanpınarlı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun''dedi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Gök ‘Belediye’nin öncelikli görevlerinden birisi de, ilçenin çevre temizliğidir. Temizlikte yol süpürge aracı, olmazsa olmazlardandır. Daha temiz bir Ceylanpınar için gayret göstereceğiz. Temizlik işlerinde kullanılacak olan bu aracın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce’ye de teşekkürlerimi sunuyorum’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195