Title of a News Article

Ceylanpınar’daki Suriyelilere Yardım Eli

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe merkezinde barınan Suriyeli Misafirlere İstanbul’dan gönderilen yardımlar sahiplerine ulaştırıldı.

Ceylanpınar’daki Suriyelilere Yardım Eli
banner206

 Şanlıurfa’da 4 bin metrekarelik Lojistik Yardım Merkezinde oluşturulan yardımlar koordineli bir şekilde Ceylanpınar ilçesindeki Suriyeli Misafirlere dağıtılmak üzere 7 minibüs gönderildi. Ceylanpınar İlçe merkezine ulaşan yardımlar Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin, Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik ve çok sayıda partililer karşıladı.

 ‘’Üşüyorum Yarım Edin’’ kampanyası adı altında İstanbul’dan Şanlıurfa’da bulunan Suriyelilerin yanı sıra Ceylanpınar ilçesinde kalan Suriyeli misafirlerde unutulmadı. Ceylanpınar’a ulaştırılan yardımlar Ceylanpınar Belediyesi’nin ilçe merkezinde belirlediği Suriyeli misafirlere dağıtımı Mahalle Muhtarları ile Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik’in gözetiminde ev ev kapı kapı Suriyeli Misafirlere ulaştırılarak yardımlar ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, ‘’İstanbul il başkanımızdan 160 adet tır Suriyelilere yardım gönderilmişti. Şanlıurfa il başkanı sayın Aziz Babuşcu’ya il teşkilatı, ilçe teşkilatı, İstanbul il ve ilçe teşkilatına, bütün üyelerine, platforma, yardım vakfına hepsine teşekkür ediyoruz’’dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Allah kimseyi vatansız ve yalnız bırakmasın. Suriyeli misafirlerimiz, ülkelerindeki savaş ve zulüm dolayısıyla can güvenliği için ülkemize sığınmışlardır. Bize düşen ise devletimizle birlikte onlara kol kanat gelmektir. Ülke genelinde yardım çalışması yapılıyor. yardımlar Suriyeli kardeşlerimize ulaşacak. ’Üşüyorum Yarım Edin’’ kampanyasını başlatan tüm teşkilata ve emeği geçenlere teşekkür ediyor ALLAH hepsinden razı olsun’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195