Title of a News Article

Ceylanpınar’ın hemşerisi oldu

 Ceylanpınar’ın hemşerisi oldu
banner206

Ceylanpınar Belediye Meclisi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verdi.

M. SAİD AYHAN 

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlığı tarafından Ceylanpınar Belediyesi’ne hibe edilen üç aracın teslim törenine katıldı. Şanlıurfa Milletvekillerinden Seydi Eyyüpoğlu, Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın da katıldığı törende, Bakan Güllüce yaklaşık Bin kişiye balkon konuşması yaptı. Güllüce, yaptığı konuşmasında, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı överek konuşmasına başlarken, şunları kaydetti;

“Belediye başkanımızın gayretlerini gördükçe keşke diyorum: Türkiye’de bütün belediye başkanlarımız böyle çabalı hizmet ehli olsa da Türkiye’yi uçurma gayreti içerisinde olan hükümetimiz daha kolay icraat yapsa, daha gayretli hizmet yapsa. Bundan dolayı böyle çalışan bir belediye başkanını seçtiğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle gerek toprak kanunundaki göçerlerle ilgili ve tapu meselemizi olabilecek en kısa zamanda çözeceğimizin sözünü veriyorum. Bunu çözüldü olarak bilin.”

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler konusuna da değinen Bakan Güllüce, “Suriyelilere niye bakıyorsunuz diyenlere gözümüzü açmışız bakacağız, biz ensar kültüründe kalmaya devam edeceğiz. Dünyada vatanının ismine Anadolu diyen tek topraklar bu topraklar ana burası. Burası bütün mazlumların anası, nerede bir mazlum varsa gelsin. Dünyada nerede mazlum varsa sahip çıkmaya söz vermişiz. İslam coğrafyasını parça parça ettiler, atomize ettiler, aynı dinden, aynı mezhepten olan insanları birbirlerine kırdırıyorlar. Bize düşen aklımızı kullanmak” dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, Ceylanpınar’ı 15 yıl boyunca iktidardan uzak bir belediyenin yönettiğini vurgulayarak, “İlçemiz 15 yıl boyunca hiçbir hizmet görmedi, borçlu bir belediye aldık. Ayrıca kapılarını bize açan bakanımıza teşekkür ediyoruz” diye ifade etti.

Atilla, Ceylanpınar İlçesinin tapu sorunu da için Bakan Güllüce’nin büyük çaba harcadığını ifade ederek, “Bu sorun çözülecek. Söz değil icraat yapan bakanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ben bakanıma kurban olurum” şeklinde konuştu.

Bakan Güllüce ve beraberindekileri, daha sonra Menderes Atilla’nın makamına geçti.

Bu arada Ceylanpınar Belediye Meclisi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verdi.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195