Title of a News Article

Çiftçi, Birecik'teki çalışmaları inceledi

.

Çiftçi, Birecik'teki çalışmaları inceledi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe düzenleme çalışmalarını inceleyerek esnafla bir araya geldi. Başkan Çiftçi, "Amacımız her ilçeyi güzelleştirmektir" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe düzenleme çalışmalarını inceledi. Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, teknik ekipten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dış cephe düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Çiftçi, daha sonra esnafla bir araya geldi. Birecik ilçesindeki esnafı gezen Başkan Çiftçi, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, AMACIMIZ İLÇELERİ GÜZELLEŞTİRMEKTİR

13 ilçede cephe düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Birecik ilçesine yakışır güzel bir renk seçimi yapılmış. Amacımız her ilçeyi güzelleştirmektir ve daha çalışacak çok işimiz var, yapacak çok işimiz var. İlçelerde çalışmalar aynı anda başlatıyoruz. Birecik ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Birecik Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Birecik Kalesi düzenleme ve eski evleri kamulaştırma projesini inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195