Title of a News Article

Çiftçi: Bu bağımsızlık mücadelesidir

.

Çiftçi: Bu bağımsızlık mücadelesidir
banner206

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için Hilvan'da Evet bürosu açıldı. Açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Bu mücadele milletin üzerindeki tüm hakimiyetlerin, vesayetlerin kalkması, milletin kendi kendini yönetmesi ve gerçekten bağımsızlık mücadelesidir" dedi.

Hilvan'da M. Emin Baytak tarafından hazırlanan Evet Bürosunun açılışına Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Hilvan Belediye Başkanı Aslan ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili ve Hilvanlılar katıldı.

16 Nisan'da halkın anayasa değişikliği oylaması için sandığa gideceğini belirten Başkan Çiftçi, "Halk sandıkta tercihini gösterecek. Tabi bu seçim bir şahsi mesele değildir. Bu Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği, kurumsal bir mesele değildir. Bu mesele ülkenin bekası, milletin özgürleşmesi meselesidir. Bu mücadele milletin üzerindeki tüm hakimiyetlerin, vesayetlerin kalkması, milletin kendi kendini yönetmesi ve gerçekten bağımsızlık mücadelesidir. Halımız 16 Nisan'da görüşünü ifade edecek. Geçmişten bugüne kadar halk her zaman duruş sergiledi. 15 Temmuz'da da sergiledi. 16 Nisan'da da sergileyecek" diyerek seçim bürosunu açan Baytak'a ve katılımcılara teşekkür etti. 

Evet demekle özgürlüklerin önünün açılacağını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan ali Bayık ise: "Cuntacıların yaptığı darbeler neticesinde eklenen yönetmenlikler değişecek. Madem özgürlük istiyoruz, kalkınmak istiyoruz, gelişmek istiyoruz evet demeliyiz" diyerek gelişen ülkelerle yarışan bir Türkiye evetle mümkün olacağını sözlerine ekledi.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve Evet bürosunun açan M. Emin Baytak katılımcılara teşekkür etti. Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Evet bürosunu açarak burada bir süre Hilvanlılarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195