Title of a News Article

Çiftçi; Çocuklar geleceğimizin teminatıdır

.

Çiftçi; Çocuklar geleceğimizin teminatıdır
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Harran Üniversitesinin 25. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Güçlü Köyü İlkokulu ve Ortaokulunda çocuklar için yapılan programda kırtasiye yardımında bulundu.

Harran Üniversitesinin 25.Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetimi ve öğrencileri tarafından, Haliliye ilçesine bağlı Güçlü Köyü ilkokulu ve ortaokulunun dış cephe boyasının yapılması, okul duvarlarına tematik resim uygulamaları, köy okulu öğrencilerine kitap ve çanta yardımı yapıldı.

Harran Üniversitesinin 25. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Güçlü Köyü İlkokulu ve Ortaokulunda çocuklar için yapılan etkinliğe katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi: ''Sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluyum. Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizde gerek belediyecilik anlamında gerek sosyal proje anlamında her zaman her yerde halkımızın yanındadır. Çocuklar geleceğimizin teminatıdır, onlara bir nebzede olsa örnek olabiliyorsak başarılı olduğumuz anlamına geliyor demektir. Bu anlamda programa davet edildiğimizde çorbada bizim de tuzum olsun istedik. Herkese katılımından ve emeğinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin yanı sıra Harran Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, Harran Üniversitesi öğretim üyeleri, Harran Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 14:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

bu soguk kis gunlerinde savas magdurlarina yardimci olan vatandaslarimiza tesekkurler

SIRADAKİ HABER

banner195