Title of a News Article

Çiftçi'den Viranşehir'e müjde

.

Çiftçi'den Viranşehir'e müjde
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehirli Muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısında Büyükşehir Belediyesinin 2016'da  Viranşehir'de yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda Viranşehir'in sorunlarını ilerleyen dönemlerde ortadan kaldıracaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte sorumluluklarının arttığını belirtti.

"Bizim inancımız ve yönetim anlayışımız hiçbir soruna kayıtsız kalmamaktır" diyen Başkan Nihat Çiftçi, " Büyükşehir Belediyesi olarak Viranşehir'de alt yapı çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdürerek Allahın izniyle sorunları ortadan kaldıracağız. Büyükşehir noktasında biz üzerimize düşen sorunları çözmek için uğraşıyoruz. Bizim inancımız ve yönetim anlayışımız hiçbir soruna kayıtsız kalmamaktır. Sorunları çözmek istediğimizi buna bir irade sergileyeceğiz" dedi.

 

Başkan çiftçi,"İnancımız ve Yönetim Anlayışımız Sorunlara Kayıtsız Kalmamaktır"

Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesine bağlanan mahallelerimizde yaşanan su sorunlarını çözmek adına içme suyu kuyuları hazırlanarak geçici önlemler aldık. Bu kuyular Büyükşehir Belediyemizin ve ona bağlı olan Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nün bütçesiyle yapıldı. Bu kuyuların şebekeye kavuşturulması ve mahalle içi dağıtım şebekelerinin yapılmasını hedefliyoruz. Projelerini yaparak bu kuyuları devreye koyacağız ve içme suyu problemini çözeceğiz. Viranşehir'de 895-900 km'lik yol ağımız mevcut. 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe genelinde 63 km'lik bir yol yapımı gerçekleşti. 2015 yılında 100 km yol ağı yaptık. Allah'ın izniyle 2016 'da 165 km'lik yol yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

 

Çiftçi, "Sosyal Hizmetlerimiz Sürecek"

Gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından maddi durumu iyi olmayan 300 aileye gıda yardımında bulunan Başkan Nihat Çiftçi, bu tür sosyal hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Belediyecilik anlamında her alanda vatandaşın yanında olacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi," Viranşehir'imize hizmet ediyoruz ve hizmet etmeye de devam edeceğiz. Sosyal alanda, gençlerimize eğitim alanında bir çok çalışmaya imza atıyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza yardım yapmaya devam edeceğiz. Belediyemiz maddi durumu iyi olmayanlara şefkat elini uzatmaya devam edecektir." dedi.

İlçe sorunlarına çözüm getiren ve vatandaşlara yardımda bulunan Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden Mehmet Akyürek, " Büyükşehir Belediye Başkanımız bugün aramızda olmasıyla mutluluğumuzu dile getirebiliriz. İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunduğu için çok teşekkür ediyorum ve bunların devamını diliyorum.  Allah razı olsun" dedi.

Ziyaretleri kapsamında Viranşehir Belediyesini de ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, Emrullah Çin'le Viranşehir'de yapılacak olan ortak çalışmalar hakkında bir süre sohbet etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195