Title of a News Article

Çiftçi, Harran'da temaslarda bulundu

Çiftçi, Harran'da temaslarda bulundu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran'da devam eden çalışmaları yerinde görmek amacıyla ilçeye giderek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Çiftçi burada yaptığı açıklamasında Harran'ın geleceğine yönelik tüm projelerinin hazırlandığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daire başkanları ile birlikte Harran'a giderek burada devam eden çalışmaları inceledi. İlçedeki ilk temasına Harran Belediyesi ile başlayan Başkan Çiftçi, burada Harran Belediye Başkanı Mehmet Yavuz ve ilgili birim sorumluları ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve uygulanacak projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Harran'ın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Çiftçi, "Harran'ın tarihi dokusunu kesinlikle bozmadan ilçenin gelişimi için neler yapabiliriz, bunun mücadelesini veriyoruz" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "HARRAN TURİZMDE KALKINMALI"

Harran'ın bilim ve tarih merkezi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Turizmde Harran'ı nasıl daha da ön plana çıkarırız bunun üzerine yoğunlaşmamız lazım. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi olarak Harran'da alt ve üstyapının yanı sıra, kale içi aydınlatma, otogar yapımı, modern semt sahası ve spor kompleksi ile kırsal yerleşim bölgeleri arasındaki ulaşım sorununun çözüme bağlanması gibi çalışmalarımız var. Tüm bunlar bizler için olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Harran halkına hizmet vermek ve onların hayat standardını bir nebze olsun daha da ileriye taşımak bizim görevlerimiz arasında. Temaslarımız içerisinde otogar yerinin tespit edilmesi de var. Bugün Harran otogarımızın yapılması için yer tespitini de tamamlamış olacağız" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, Harran Belediyesi'ndeki toplantısının ardından AK Parti Harran İlçe Başkanlığı'na geçti. Burada ilçe teşkilatı ile de bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, "Teşkilatlarımızla her zaman olduğu gibi yine bir aradayız. Nihat Çiftçi olarak teşkilattan gelen bir kişiyim. 9 yıl teşkilatta farklı görevlerde bulundum. Teşkilatlar bizim elimiz kolumuz, sözümüz. Onun için teşkilatlarımızla istişareleri önemsiyoruz" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, TARİHİ ALANLARDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Başkan Çiftçi'nin temasları sırasında ilçede dar gelirli ailelere yönelik yardım dağıtımları sürerken, tüm ilgili birimler de alanlardaki çalışmaları denetledi. Ardından Başkan Çiftçi, tarihi alanlarda yapılan kazılarda gelinen son gelişmeleri yerinde görerek bilgiler aldı. Gün içerisinde üstyapı çalışmalarının olduğu bölgelere de giderek incelemeler yapan Başkan Çiftçi, akşam saatlerinde kent merkezine döndü.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195