Title of a News Article

Çiftçi o projede iddialı!

.

Çiftçi o projede iddialı!
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, SUKAY Projenin tamamlanması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Spor Tesisleri yanında bulunan alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi projeyle ilgili yoğun bir çalışma başlattıklarını belirterek, "SUKAY'la Şanlıurfa'ya su sporlarını kazandıracağız" dedi.

Şanlıurfa'nın beklediği önemli projelerinden biri olan GAP SUKAY projesinin son hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Burada yoğun bir çalışma başlatmış durumdayız. Projemiz vizyonel olarak Şanlıurfa'mıza su sporlarını kazandırmaktır. Şuanda da hızlandırılan çalışmalarla birlikte bölgeye farklı bir imaj katacak projemizin bitmesiyle birlikte Şanlıurfalıların burada güzel alanları görmesi bizleri memnun edecek. Projemiz GAP Vadisi projemiz ile entegreli bir şekilde devam edecek. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün GAP Vadisi projesinin 1. Etabının temelini attık, yüklenici firmamız bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bir bütün olarak düşündüğümüz zaman 1 Milyon 680 Bin metrekarelik bir alanla Şanlıurfa nefes alacak. Sosyal aktivite, spor alanları ve suyla tanışacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu ve her gün yeni bir çalışmanın başladığı GAP Vadisinde 58 Bin metrekare üzerine kurulu olacak GAP SUKAY Projesinde;  restoranlar, kafeteryalar, teleferik, tramvay, açık kapalı yüzme havuzları, aqua park, biyolojik gölet, at çiftliği, golf sahası, temalı bahçeler,çocuk oyun ve oturma alanları, ülkeler mutfağı, koşu parkuru, etkinlik meydanları, su oyunlu havuzlar, atletizm parkuru, tenis kortları,okçuluk ve paintball sahası gibi sosyal amaçlı kullanım alanları bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195