Title of a News Article

Çiftçi, STK'ların önerilerini dinledi

.

Çiftçi, STK'ların önerilerini dinledi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, il genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek önerileri dinledi. Her sektörden ve her faaliyet alanından katılımın sağlandığı toplantıda Şanlıurfa adına tüm fikir ve öneriler dile getirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projelerin sunumunu yaparak 2017 yılı planlaması hakkında bilgiler verdi.

İlçelerdeki alt ve üstyapı revizyonlarından yeşil alan çalışmalarına, kent merkezindeki ulaşıma yönelik yatırımlardan vizyonel projelere kadar her türlü ayrıntı hakkında katılımcılara bilgiler veren Başkan Çiftçi, "Biz, esnafı, vatandaşı, memuru, genci ve sivil toplum kuruluşu ile kalkınan bir Şanlıurfa özlemi içerisindeyiz. O yüzden her kesimin önerisi bizim için çok önemlidir" dedi.

Programdaki sunumunda Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle ilimizde yeşil alan çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Son iki yılda 500 bin metrekarelik ek bir yeşil alanı şehrimize kazandırarak, yeşil alan bakımından Şanlıurfa'yı daha iyi seviyelere getirmeyi amaçlıyoruz. Bunlarla birlikte tüm ilçelerimizde otobüs terminalleri, prestij caddeleri, modern semt sahaları ve spor komplekslerinin yanı sıra kırsalımızda yeni yollar ile mevcut yolların onarımı ve asfaltı konusunda tüm ekiplerimiz kendi birimlerince yoğun bir çalışma içerisindeler. Büyükşehir statüsüne geçmemiz ile birlikte yeni nüfus ve coğrafyaya; Suriyeli kardeşlerimizi de ekleyince kat be kat sorumluluğumuz arttığının farkındayız. Tüm bu çalışmaları sürdürürken de halkımızın önerilerini de dikkate alıyoruz ve ona göre çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Bugünkü buluşmamızda da Sivil toplum kuruluşu temsilcilerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunmayı istedik. Tüm önerileri kaydederek gerekli çalışmaları değerlendireceğiz. Bu buluşmalarımızı da periyodik olarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi'nin sunumunun ardından buluşmaya katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri de önerilerini sundu. Başkan Çiftçi'ye böylesine bir buluşmadan dolayı teşekkür eden sivil toplum kuruluşu temsilcileri fikirlerini sunarken, Başkan Çiftçi de katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195