Title of a News Article

Çiftçi: Urfa'nın geleceğini planlıyoruz

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yaşanan trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan iki adet çelik köprünün yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın geleceğini planlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Amerika temaslarının ardından kente gelerek yoğun program akışına kaldığı yerden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, GAP Vadisi içerisinde yer alan ve Karaköprü ile Haliliye ilçelerini birbirlerine bağlayacak olan çelik köprülerin yapım çalışmalarını inceledi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar ile birlikte yüklenici firma yetkilileri ile görüşerek bilgiler alan Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın geleceğini inşa ediyoruz" dedi.

Yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yeni yaptığı bulvar ve yolları, Karaköprü Dağeteği Bölgesinde kurulacak 25 ve 35 metrelik 2 adet çelik köprüyle birbirine bağlayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa trafiğini rahatlatabilecek bir çalışma ile Haliliye'yi Karaköprü'ye bağlayacak ve gelecekte bu bölgeye vizyon çizebilecek çelik köprülerimizin yapım çalışmaları son sürat devam ediyor. Bunun yanında Karaköprü ve Haliliye ilçelerimizde yapımını sürdürdüğümüz yeni bulvarların birleşim merkezi olacak olan çelik köprüler sayesinde yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmiş olacağız. Şanlıurfa'nın yeni yol ağı olacak olan çalışmalarımızla birlikte Şanlıurfa'nın gelecekteki ulaşım sorununa kökten çözüm bulacağız. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Şanlıurfa'nın geleceği için gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

ŞANLIURFALILAR SU SPORLARIYLA BULUŞUYOR

Şanlıurfa'da büyük projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  ardından yapımında sona gelinen SUKAY Projesini inceledi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak alan incelemesi yapan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'yı ileriye taşıyabilecek önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Şanlıurfalıların bu adreste buluşacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Gençlerimizin ve Şanlıurfalılar Allah'ın izniyle yapımını tamamlayacağımız SUKAY'da güzel vakit geçirecekler. Bölgenin cazibe merkezi olacak olan bölgemizde Bilim Merkezi, GAP Vadisi ile Şanlıurfalıların rahat bir nefes alacağı nezih bir ortam yapmış olacağız.  İlerleyen aylarda açılışa hazır hale getireceğimiz bu güzel tesisi Allah'ın izniyle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, bölgedeki incelemelerinin ardından kent merkezinde devam eden diğer bölgelerde temaslarda bulunmak üzere alandan ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 14:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet sağır
ahmet sağır - 8 yıl Önce

millet deniz yakalarını birbirine bağlayan köprüler yaparken biz iki çelik köprüyle trafiği rahatlatmaya çalışıyoruz. trafik sorunu çelik köprüyle çözülmez. viyadüklerle çözülür.

SIRADAKİ HABER

banner195