Title of a News Article

Çiftçi'den tepki toplayan kıyak!

Çiftçi'den tepki toplayan kıyak!
banner206

Karaköprü Belediyesi tarafından Büyükşehir ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Av. Sabri Yetim’in 20 hanelik köyüne sentetik çim saha yapılıyor.

HABER:AHMET KEMAL AYHAN 
Karaköprü’ye bağlı birçok mahalle ve köy belediyeden alt yapı, taziye evi, içme suyu gibi önemli yatırımlar beklerken, Karaköprü Belediyesinden Meclis Üyesi Av. Sabri Yetim’e kıyak geçildi. Karaköprü Belediyesi tarafından Yetim’in köyü olan Ayanlı Mahallesine (Hut Köyü) sentetik çim saha temeli atıldı. 50 Seçmenin ve 20 hanenin bulunduğu küçük bir köy konumundaki Ayanlı’ya sentetik çim saha yapılması çevredeki büyük mahaller ve köylerden tepki aldı. Çoğunluğunu yaşlıların oluşturduğu bu küçük köye sentetik çim saha yapılmasını tepkiyle karşılayan çevre mahallelerin muhtarları, “Bizler Belediyeden içme suyu, yol gibi önemli yatırımlar beklerken, belediye meclis üyesine torpil geçiyor ve çok sayıda kişinin bulunduğu köye sentetik çim saha yapıyor. Belediyenin tüm köylere eşit bir şekilde hizmet yapmasını bekliyoruz ve bu yapılan torpilden dolayı Karaköprü Belediyesini kınıyoruz” dediler.

Bu arada düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları,  Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karaköprü İlçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Eğilmez: “Karaköprü Belediyesi çok önemli atılımlarda bulunuyor”

Temel Atma töreninden önce konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez, “Karaköprü Belediyesi AK Partili belediyelerin nasıl olması gerektiği nokrasında çok önemli atılımlarda bulunuyor. Biz geçen hafta Akziyaret mahallesindeydik. Yine orada da futbol sahasının temelini attık. İnşallah şehir içi düzenlemeleri ile ilgili Başkanımızın çalışmaları en kısa sürede olacak. Yine köy içi düzenlemelerde inşallah yapılacak ve bu hizmetler durmadan inşallah bütün kırsal mahallelerimize yapılacak” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yusuf Eğilmez’in konuşmalarının ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Ayanlar mahallesinde yaptırılacak olan sentetik çim sahanın temel atma törenine geçtiler.

 

Çiftçi: “Allah’ın izni ile her mahalleye ulaşacağız”

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Bugünde Karaköprü ilçemizin Ayanlar mahallesindeyiz. Yine Adayımız Sayın Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanımız, Meclis Üyesi Arkadaşlarımız, teşkilatımız, bölge muhtarlarımız ve ayanlarda oturan vatandaşlarımızla birlikte spor sahamızın temelini atıyoruz. Bundan 6-7 ay önce burada gençlerle sohbet etmiştik. Gençlerin bizden talebi bu yöndeydi. Bizde şuan sözümüzde durmanın gururu içerisindeyiz. Birçok mahallemizde faaliyetler yürüyor. Bir çok mahallemizde çok amaçlı salonlar, muhtar evleri köy içi düzenlemeleri ve bazı mahallelerimizde parklar yapılıyor. Bazı mahallelerimizde kilitli parke düzenleniyor. Tabii geniş bir coğrafya… Buradan  ben tüm muhtarlara, tüm halkımıza şunu söylüyorum. Planlı, programlı bir şekilde geliyoruz. Allahın izni ile her mahalleye ulaşacağız. Her mahalleye vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Önümüzde daha 4 yıl var. Hey yıl planlı ve programlı bir şekilde gidiyor. Sadece 2015 yılında 40 yerleşim yerinde vermiş olduğumuz hizmet sözlerini yerine geliyor.  Ben burada emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemil çadak
Cemil çadak - 9 yıl Önce

Yapılmayanı değil. Yapılan çalışmayı eleştiren yerel medyalarımız var. Maalesef.

SIRADAKİ HABER

banner195