Title of a News Article

CNN Türk çakıldı!

CNN Türk çakıldı!
banner206

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan 6 Şubat'ta yaptığı açıklamda CNN Türk'ü boykot etme kararı aldıklarını açıkladı. Özkan açıklamasında CHP'lilerin CNN Türk'e çıkmayacaklarını söyledi tüm Türkiye'ye izlememe çağrısı yaptı. Özkan'ın bu açıklamasından sonra sosyal medyada yüzbinlerce insan takibi bıraktı, CNN Türk'ü televizyonlarından sildi. CNN Türk'ün reytingleri çakıldı.

CNN Türk'ü boykot kararına ilk uyan kişinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olacağı KRT ekranlarından Türkiye'ye duyuruldu. İmamoğlu 12 Şubat’ta Ahmet Hakan ile yapacağı Tarafsız Bölge programını parti kararı sonrası iptal etti. 

Ahmet Hakan konunun üzerinden günler geçtikten sonra bu kararı değerlendiren bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan yazısında KRT ekranlarına Muharrem İnce'nin çıkarılmadığını iddia etti.

Ahmet Hakan yazısında, "Etki alanlarında bulunan televizyonların kapısından bile geçirmiyorlar Muharrem İnce’yi...

*

Şimdi aldıkları boykot kararıyla...

Muharrem İnce’nin CNN Türk’e çıkmasını da engellediler.

*

İki soru var kafamda:

*

- BİR: Muharrem İnce nereye çıkacak?

*

- İKİ: Yoksa bu boykot moykot işlerinin arkasındaki asıl amaç Muharrem İnce’ye akacak fazla mecra bırakmamak mıdır?" diye yazdı.

AHMET HAKAN'A CEVAP ANINDA GELDİ

Ahmet Hakan'ın asılsız iddiasına cevap en yetkili isimden, KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut'tan geldi. Adnan Bulut, "Ahmet Hakan, KRT TV olarak Muharrem İnce'yi yayına çıkarmadığımızı iddia etmiş. Saygın politikacı Muharrem İnce'ye KRT ekranları sonuna kadar açıktır." dedi.

'HEMEN BU AKŞAM'

Adnan Bulut bir adım öteye daha giderek, "Sayın Muharrem İnce arzu ederse hemen bu akşam kendisini KRT'de ağırlamak isteriz" ifadelerini kullandı.

Adnan Bulut'un Ahmet Hakan'a Twitter'dan verdiği cevap şu şekilde:

kaynak: //www.krttv.com.tr/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195