Title of a News Article

Çocuklar gökyüzünü renklendirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 3 bin adet uçurtma ve 3 bin adet balon ile çocuklar gökyüzünü renklendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda bu yıl ikincisini düzenlenen 'Uçurtma Şenliği' yine yoğun ilgi gördü. Düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yüzlerce çocuğun aileleri ile katılım gösterdiği etkinlikte çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. 23 Nisan'ı anlamına uygun şekilde yaşayan çocuklar Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye eğlenceli etkinlikler düzenlediği için teşekkür ettiler.

Buluşmada bir konuşma yaparak tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Genel Sekreter Abdulkadir Açar, "Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar gelmiş tüm güzelliğin devam etmesi ve hatta daha da öteye gitmesi için çok güzel işler yapacağımızın müjdesini sizlere vermek istiyorum. Bilindiği gibi sayın Başkanımız Expo 2016 buluşması için il dışında. Bu buluşmaya Türkiye'deki 30 Büyükşehir Belediyesinden sadece 10'u katılıyor ve bu 10 Büyükşehir Belediyesi arasında bizler de yer alıyoruz. Buradaki temel amacımız her zaman olduğu gibi 'Urfa'yı bir adım daha öteye nasıl taşırız'ın çalışmasıdır. Sayın Başkanımızın bizlere vermiş olduğu talimat şu Urfa'yı daha güzel günlere taşımak için her türlü fedakarlık yapılacak. Biz de bu talimatı devam ettireceğiz. Urfa için hayal olarak görülen birçok güzel çalışmayı hayata geçiriyoruz. 11 Nisan'da olduğu gibi Türkiye'nin doğusu ve batısına çok güzel mesajlar verildi. Başkanımıza hem bir Urfalı olarak hem de bir belediye çalışanı olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Dün Başkanlık makamını temsili olarak alan İbrahim Karabağ isimli ilkokul öğrencisinin tüm talimatlarını yerine getireceklerini söyleyen Açar, "Temsili başkan vekilliği sırasında talimatlar verdi. Ve o talimatlar aynen sayın başkanımızın talimatları olarak geçerli sayıldı ve hapsi yapılacaktır. Çünkü çocuklarımız ülkenin geleceğidir. Onun için bizim yapacağımız her şey sizler içindir. Herkese katılımından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Programda ayrıca yine miniklerin folklor gösterisi etkinliğe renk katarken, buluşma 4 bin kişiye yemek ikramı ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195