Title of a News Article

Çöp kamyonu ile otomobil çarpıştı

Çöp kamyonu ile otomobil çarpıştı
banner206
ŞANLIURFA’da, kontrolsüz şekilde anayola çıktığı öne sürülen otomobil ile çöp kamyonu çarpıştı. Kazada, devrilen kamyonda bulunan 36 yaşındaki Mehmet Adil Çetin öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Akçakale çevre yolunda meydana geldi. Temizlik işçileri Mehmet Adil Çatan ve Mehmet Sarıkuş ile birlikte Çöp Toplama Merkezi'ne giden merkez Mustafa Taş yötenimindeki Haliliye Belediyesi'ne ait 61 K 13353 plakalı çöp kamyonu, iddiaya göre kontrolsüz olarak tali yoldan çıkan Mehmet Ataca yönetimindeki 17 KE 426 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile her iki araç hurdaya dönerken, kamyon devrildi ve ters döndü.

 

CAMDAN FIRLADI ÖLDÜ

Kamyonda bulunan temizlik işçisi Mehmet Adil Çetin ise camdan fırlayarak yola savruldu.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Mehmet Adil Çetin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Mustafa Taş, yanında bulunan Mehmet Sarıkuş ile otomobilde bulunan Ali, Havva, Mustafa, Hazal, Medine ile İsmail Ataca, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü.

Kazada yaşamını yitiren temizlik görevlisi Çetin'in cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195