Title of a News Article

Corono kötü yola yaradı

Corono kötü yola yaradı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi bölgelerde bulunan Meşarkiye Caddesinin yıpranan ve deforme olan yolları Büyükşehir Belediyesi tarafından kalıcı bir şekilde yenileniyor.

Bilindiği üzere Eski Urfa bölgesinde kalan ve vatandaşların yoğunlukla kullandığı Meşarkiye Caddesinin mevcut kilitli parke yolları yıpranmış ve deforme olmuştu. Bölge esnafı ve vatandaşların yoğun talebi üzerine 3 günlük sokağa çıkma kısıtlanması fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi, bölgede alt yapı ve üst çalışmalarına başladı.

Mevcut alt yapının deforme olmasından ve yeniden oluşturulabilmesi için bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat esaslı çalışmalar başlatıldı. Bölge esnafının ve vatandaşlarının rahatsız olmaması için 3 gün süresince tamamlanacak olan çalışmalar, kalıcı çözüm bekleyen altyapı sorunlarından dolayı 1 gün uzatıldı.

Büyükşehir yetkilileri tarafından, “Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar ile birlikte vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı Bölge esnafımız ve vatandaşlarımızdan özür dileriz.” Denildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195