Title of a News Article

Çoşkun:Hedef Türkiye'nin istikrarı olmalıdır

.

Çoşkun:Hedef Türkiye'nin istikrarı olmalıdır
banner206
 Şanlıurfa Memur-Sen il temsilcisi  ve Eğitim-Sen şube Başkanı İbrahim Çoşkun, yaptığı açıklamada, ' Türkiyenin hedefinin istikrar olmalıdır'dedi.

Şanlıurfa Memur-Sen il temsilcisi  ve Eğitim-Sen şube Başkanı İbrahim Çoşkun  7 Haziran 2015 seçimleri ile iligi bir kez daha bir açıklama yaptı. Türkiye tarihi bir seçimini daha geride bıraktığını ifade eden Şanlıurfa Memur-Sen il temsilcisi  ve Eğitim-Sen şube Başkanı İbrahim Çoşkun açıklamasında şunları kaydetti' Seçim sathı mailine girildiği günden beri yaşanan karanlık olaylar, ülkemizin ne hale getirilmek istendiğinin habercisi gibiydi. Seçimlere birkaç gün kala Diyarbakır’da patlatılan ve onlarca can kaybının amaçlandığı anlaşılan bombanın ardından, seçimlerin hemen ardından Diyarbakır İHYA-DER Başkanı Aytaç Baran’ın kanlı bir suikast sonrası şehit edilmesi aynı merkezden kodlanmış oyunun devam ettiği kanısını güçlendirmektedir. Bu seçimlerde millet vermiş olduğu oylarla öyle bir seçim aritmetiği oluşturdu ki her partiye üzerinde çalışılacak bir ders vermiş oldu. Ne olursa olsun milletin tercihine saygı duymak herkesin üzerine borçtur. Ancak seçim sonrası Türkiye dışındaki ülkelerin seçim sonuçlarıyla ilgili kurmuş oldukları cümleler, attıkları sevinç naraları yaşanan kaotik olayların seçim öncesinden tezgâhlanan bir planın devamı niteliğinde olduğu konusunda şüphe bırakmamaktadır. Israrla Türkiye’yi istikrasızlaştırmak, güçsüzleştirmek, Ortadoğu ülkelerinde akan kanı buraya sıçratmak niyetinde olanların oyunları bitmeyecektir. Ne yazık ki bu oyunları ihale edecek taşeronların bulunması da oyunu tezgâhlayanların işlerini kolaylaştırmaktadır.

 

Dün yaşanan olay sonrası birçok kesim tarafından yapılan sükûnet, sokağı terk etme çağrıları, sevindirici olmakla beraber 6-8 Ekim olaylarının yaşandığı günden beridir, bölgede yaşanan olaylarda bütün mobese kameralarına rağmen faillerin yakalan(a)mamış olması da manidardır. Emniyet güçlerinin bu tip olaylarda üzerine düşen ne olursa olsun vatandaşın güvenliğini sağlamaktır. Kaotik ortamları gererek infiale sebep olmak değil.Şanlıurfa memur-sen  Şubesi olarak dünkü saldırıda hayatını kaybeden şehit Aytaç Baran’a Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195