Title of a News Article

Cumhurbaşkanı Erdoğan için kollar sıvandı

.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için kollar sıvandı
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa programı öncesi basına bilgi verdi. İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Beyazgül; "Tüm Halkımızı yarın Harran ilçemize davet ediyoruz" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül, burada yaptığı  yaptığı açıklamada, "11 Ayın sultanı Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Dün Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde ibadetlerimizi yaptık bu vesileyle hem siz basın mensuplarının hem de tüm halkımızın Ramazan ayını Kadir gecesini bir kez daha tebrik ediyorum. 23 Haziran Cuma günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'ya gelecekler. Referandum oylamasında Türkiye 1.si olan Harranlılarla kucaklaşacaktır'dedi.

Ramazan bayramında parti olarak halkla bir kez daha bir arada olacaklarını ifade eden Beyazgül 'Partimizde Bayramlaşma Bayramın 1. günü Saat 11.00 ile 13.00 arası Öğretmenevi yanında Hacıbekir sofrasında Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekillerimizin, Belediye Başkanları, Teşkilatlarımızın Katılımıyla Yapılacaktır. Tüm halkımızı Bayramlaşma programımıza davet ediyoruz.

Toplantıya, Milletvekilleri Mehmet ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, BŞB Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve il yönetim kurulu üyeleri katıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195