Title of a News Article

Deli Muro büyüledi

ÖZEL HABER

Şanlıurfa’da ‘Deli Muro’ olarak tanınan Murat Demir, yaptığı taklit ve söylediği türkü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Şanlıurfa protokolünü büyüledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce için dün akşam Ziraat Odası’nda düzenlenen sıra gecesine Şanlıurfa’da ‘Deli Muro’ olarak tanınan Murat Demir damgasını vurdu.  Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük,  İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın katıldığı gecede, Murat Demir sıra gecesi ekibinden söz hakkı aldı. Mikrofonu eline alan Murat Demir, Ünlü Sanatçı Merhum Azer Bülbül’ün tıpa tıp taklitlerini yaptı. İbrahim Tatlıses’in ‘Kötü Zaman’ adlı parçasını da seslendiren Demir, yaptığı taklitler ve söylediği parçayla herkesi mest etti. Bakan Güllüce ve protokol üyeleri, gecenin sonunda performansından dolayı Demir’i tebrik etti. 


Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 19:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
hacı
hacı - 9 yıl Önce

melmeket deli muro kalmış sa vay halimize

ismail
ismail - 9 yıl Önce

memleket kimlere kalmış hangi taşı kaldırsan altından bu adam çıkıyor
kimin deli kimin akıllı olduğu belli değil

TİRİT BAHEE
TİRİT BAHEE - 9 yıl Önce

memleket bak hizaya gel bence deli muro herkesten daha akilli addini deliye şeyini çaliya koymuş.... mal varliğini bi araştirin.helal sana muro bakana valiye vekillere herkese kendini dinlettirdin ya

SIRADAKİ HABER

banner195