Title of a News Article

Demirkol beklenen müjdeyi verdi...

.

Demirkol beklenen müjdeyi verdi...
banner206

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, "Çalışmalarımızı yerinde gözleme, yerinde görme, eksiklikleri tespit etme imkanı bulduk. Bize geçmişten devreden sıkıntıların hepsini çözeceğiz" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı kırsal mahallelerde incelemelerde bulundu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile AK Parti teşkilat üyelerinin de yer aldığı gezi programında Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. İletilerin çözümü için gerekli talimatları veren Başkan Demirkol, geçmişten kalan sıkıntıların hepsinin çözüleceğini belirtti.

İhtiyaçları sıkıntı ve problem haline dönüştürmeyeceklerini anlatan Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kırsal mahallelerimizi ve kentimize yakın olan mahallelerde incelemelerde bulunduk. Bu arada çalışmalarımızı yerinde gözleme, yerinde görme, eksiklikleri tespit etme imkanı bulduk. Bize geçmişten devreden sıkıntıların hepsini çözeceğiz. Ama bizim olduğumuz yönetimde, bizim yönetim anlayışımızda ihtiyaçları temin etmek var. İhtiyaçları sıkıntı haline dönüştürmek yok. İhtiyaçları problem haline dönüştürmek yok. Bu nedenle, geçmişten, senelerdir devam eden sıkıntıları zaman içerisinde çözeceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde gördük. Halkımız yapılan hizmetlerden memnun. İhtiyaçlar noktasında yeni ihtiyaçları da karşılayacağız."

Başkan Demirkol, kırsal mahalle gezileri kapsamında; İrice Mahallesi Düzenli Bölgesi, Sırrın Mahallesi Kümeevler Bölgesi, Dağeteği Mahallesi Germuş Bölgesi ile İncirli, Ulubağ, Perşembe ve Yeniköy Mahallelerini ziyaret etti.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195