Title of a News Article

Demirkol çalışmaları denetledi

.

Demirkol çalışmaları denetledi
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bahçelievler ve Cengiz Topel Mahallelerinde denetimlerde bulunarak vatandaşlarla görüştü. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna kattığı granit silme ve vakumlu temizlik aracını da yerinde inceleyen Başkan Demirkol, “Bulvarlarımız, caddelerimiz evimizin içi gibi tertemiz olacak” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, sabahın ilk ışıklarında Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Bahçelievler Mahallesi’ne geçti. Park Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Demirkol, vatandaşlarla da görüşerek taleplerini dinledi. Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Demirkol, beraberindekiler ile birlikte daha sonra Cengiz Topel Mahallesi’ne geçti. Burada yeni yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, yapılacak düzenlemelerle ilgili de görüştüğü vatandaşlara bilgiler verdi.

 

“EVİMİZİN İÇİ GİBİ TEMİZ OLACAK”

Başkan Demirkol, son olarak Atatürk Bulvarı üzerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna dahil ettiği araçları yerinde test etti. Granit temizlemede kullanılan aracın çalışmasını inceleyen Başkan Demirkol, yeni araçların Şanlıurfa’da ilk kez kullandığını ifade etti. Bulvar ve caddelerin belirli zamanlarda bu araçlarla temizleneceğinin altını çizen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“Sabah itibariyle Bahçelievler Fatimatüz Zehra Camii çevresinde ve Cengiz Topel Mahallemizi inceledik. Ayrıca, Atatürk Bulvarı’nda daha önceden Şanlıurfa’da hiç kullanılmayan kaldırım silme ve vakumlu temizlik aracımızı test etme imkanı bulduk. Gayet güzel ve başarılı. Bundan sonrasında bulvarlarımız, caddelerimiz evimizin içi gibi tertemiz olacak. Belli zamanlarda yıkanacak ve silinecektir. Bu granit silme aracımız, kaldırımların tertemiz olmasını sağlayacaktır. Vakumlu araçla da, süpürmeyle alınamayan veya makineyle alınamayan küçük çöp parçalarını alacağız. Haliliye temiz olacak, tertemiz olacak. Haliliye için hep iyisi, hep yenisi diyoruz. Bugünde bir yeni ve bir ilk uygulamayı başlattık. Hayırlı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 11:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil hammakoglu
Halil hammakoglu - 9 yıl Önce

Sayın belediye başkanı Fevzi demir kol konuklu mh sinede gelin bakın pislik ten geçilmiyor oraya da birz hizmet yapsaniz da ne olcak

SIRADAKİ HABER

banner195