Title of a News Article

Demirkol, çalışmaları yerince inceledi

.

Demirkol, çalışmaları yerince inceledi
banner206

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yoğun kar yağışı sonrası yol ve kaldırımlardaki kar birikintilerini temizleyen ekipleri mahallinde denetledi. Çalışmaların tüm alanlarda ve bölgelerde devam ettiğini belirten Başkan Demirkol, “İnsanlarımızın, işine, evine, okuluna gitmesini temin edecek çalışmalar yaptık” dedi.

 

“HALKIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRDIK”

Başkan Fevzi Demirkol, yoğun kar yağışının ardından yol ve kaldırımlarda başlatılan temizlik çalışmalarını mahallinde denetledi. Yol ve kaldırımlardaki kar birikintilerini temizleyen ekipleri ziyaret eden Başkan Demirkol’a yapılan çalışmalar hakkında Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından bilgi verildi.

Gece gündüz, soğuk demeden Haliliye için çalışan tüm işçilere teşekkür eden Başkan Fevzi Demirkol, halkın hayatını kolaylaştırmak için tüm çalışmaları zamanında gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kar yağışının olduğu geceden itibaren, tüm bölgelerde, tüm sahada Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz gerekli çalışmaları yaparak halkımızın hayatını kolaylaştırdı. İnsanlarımızın, işine, evine, okuluna gitmesini temin edecek çalışmalar yaptık. O gün itibariyle kapalı yolumuz yoktu, şuanda da yoktur. Kaldırımlarda kalan kar birikintilerini suyla yıkayarak, tüm kaldırımları temizleyerek Haliliye bölgesini kar öncesindeki haline dönüştüreceğiz. Çalışmalarımız tüm alanlarda, tüm bölgelerde devam ediyor. Ekipler halinde çalışıyoruz. Bu çalışmalarda soğuk, gece demeden fedakarca çalışan temizlik personellerimize, park bahçe personellerimize, fen işleri personellerimize teşekkür ediyoruz.”

 

BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ’DA EKİPLERİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, sabah saatlerinde çalışmalarını sürdüren işçileri yerinde ziyaret etti. İşçiler ile görüşen Uludağ, gece gündüz demeden Haliliye İlçesi’nin her bölgesinde çalışıldığını ve halkın mağdur olmalarının önüne geçtiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195