Title of a News Article

Demirkol, çalışmaların takipçisi oluyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Başkan Demirkol, son olarak Umut kırsal Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşa çalışmalarını inceledi.

Haliliye’nin dört bir köşesinde devam eden çalışmalar hakkında günlük olarak ilgililerden raporlar alan Başkan Fevzi Demirkol, bu çalışmaları da yerinde inceliyor. İhtiyaçların ve çalışmaların her an takipçisi olan Başkan Demirkol, vatandaşların hizmetle en kısa sürede ve en kaliteli şekilde buluşması için çalışmaların takipçisi oluyor. Başkan Demirkol, son olarak Umut kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Cuma Demir ile birlikte mahalledeki çalışmaları inceleyen Başkan Demirkol, mahallede yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaatını bulunduğu bölgeye geçti. Burada işçilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Demirkol, kültür evini yakın sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kültür evinin mahallede sadece taziye amacıyla kullanılmayacağını, düğün ve eğitim amaçlı da kullanılacağını ifade eden Başkan Demirkol, “Kent merkezinde yapmış olduğumuz çalışmalar, zaten kenti ihtiyacı ve ihtiyacının çok üstünde olan çalışmalar. Kentle kırsal arasındaki farkı ortadan kaldırmak için kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Kırsalda büyük bir ihtiyacı temin etmiş oluyoruz. Bu ihtiyaç sadece taziye evi olarak değil, burada gençlerimiz yetişecek. Gençlerimiz inşallah hem şehrimizi, hem ülkemizi bilimde, teknolojide, sanayi de ve manevi, milli değerlerimizde bizleri temsil edeceklerdir. Ben şimdiden bu çok amaçlı kültür evinin Umut Mahalle’mize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi. Belediye Meclis Üyesi Cuma Demir de, Haliliye Belediyesinin ilçe genelinde çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğünü ve bu nedenle vatandaşların taktirini topladıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195