Title of a News Article

Demirkol çalışmalarını sürdürüyor

.

Demirkol çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum seçimi için sürdürdüğü evet kampanyasını, Cengiztopel Mahallesi’nde devam ettirdi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye SKM Başkanı Abdurrahman Acar, İlçe Başkan Yardımcısı Abuzer Avcı, Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamid Karakeçili ve teşkilat üyeleriyle birlikte Cengiztopel Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum seçimini görüştüğü esnaf ve vatandaşlara anlatan Başkan Demirkol, neden evet demeleri ile ilgili hazırlanan broşür ve gazeteleri de görüştüğü kişilere verdi.

Esnaf ve vatandaşlardan evet oyu için destek isteyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına esnafımızdan, halkımızdan destek istemek için Haliliye Kadın Kolları, Haliliye Gençlik Kolları ve AK Parti Haliliye yönetimiyle birlikte sahada esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Destek istedik ve bu hususta verecekleri destek için, 16 Nisan’da verecekleri destek için tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz. Biz teşkilat olarak her zaman sahada birlikte olduk. Geçmişte birlikteydik, şuanda birlikteyiz, Allah nasip ederse gelecekte de birlikte olacağız. Tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizi sıcak bir samimiyetle karşıladıkları için de tüm esnafımıza teşekkür ediyorum.”

SKM Başkanı Acar ise, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol ile birlikte Cengiztopel Caddesi’nde esnafı ziyaret ettik. Referandum için destek istedik. Gayemiz Haliliye sınırlarında dokunmadık bir vatandaş kalmaması düsturuyla hareket ediyoruz. Bize eşlik ettiği Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195