Title of a News Article

Demirkol, esnaf ve vatandaşları dinledi

.

Demirkol, esnaf ve vatandaşları dinledi
banner206

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek ve eksikliklerin tespitini sağlamak amacıyla sürdürdüğü mahalle gezilerini üç mahalleyi birbirine bağlayan Açıksu Caddesinde devam ettirdi. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, yapılan çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis üyeleri Emin Coşkun, İsmail Güneş, Mehmet Keskin ve birim müdürleriyle birlikte Ahmet Yesevi, Devteşti ve Bağlarbaşı mahallelerini birbirine bağlayan Açıksu Caddesine esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Sabah saatlerinde gerçekleşen mahalle gezisinde Başkan Demirkol, işyerlerini ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi. Beraberindeki birim müdürlerine taleplerin yerine getirilmesiyle ilgili talimat veren Başkan Demirkol, Açıksu Caddesindeki gezisinde vatandaşlarla da görüştü. Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Demirkol’a, görüştüğü esnaf ve vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Başkan Demirkol, mahalle gezisinde esnaf ve vatandaşlarla görüşüp, gerekli çalışmalarla ilgili de incelemelerle bulunduktan sonra bölgeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195