Title of a News Article

Demirkol: Gece gündüz sahadayız

.

Demirkol: Gece gündüz sahadayız
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı tarafından Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katılarak, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Halk oylaması için gece gündüz demeden sahada olduklarının altını çizen Başkan Demirkol, “16 Nisan’da yapılacak oylama sonucunda Şanlıurfa büyükşehirler içerisinde en önde yer alacaktır” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması için evet çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Başkan Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı tarafından Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katıldı. Kasım Deniz’in evinde düzenlenen toplantıda Başkan Demirkol’un yanı sıra, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış, Ahmet Hamdi İnan ve Cuma Demir, Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Karakeçili ve teşkilatı üyeleri ile mahalle sakinleri de yer aldı.

Toplantıda mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin içeriğiyle ilgili bilgiler verdi. Mahalle sakinlerinden evet yönünde çalışmalarını da isteyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili halk oylaması için sahadayız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu akşamda Karşıyaka Mahallemizde, mahalle temsilcimiz Sayın Kasım Deniz ve mahalle sakinlerinin misafiri olduk. Bu çalışmalarımızda hep birlikte olduğumuz AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Sayın Abdülhamid Karakeçili ve yönetim kurulu üyeleri, ayrıca Haliliye Belediyesinin meclis üyeleriyle birlikte halkımızla bir araya geldik. Halkımız meseleye bizden daha fazla sahip çıkıyor. Bizden daha fazla bilgi sahibidir. İnşallah, 16 Nisan’da yapılacak oylama sonucunda Şanlıurfa büyükşehirler içerisinde en önde yer alacaktır. Halkımızın bu güçlü desteğiyle, devletimizin kıyamete kadar devamını, milletimizin istikbalini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, inşallah bayrağımızın kıyamete kadar gönderde kalacağını bu halkımız temin edecektir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum.”

Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise yaptığı açıklamada, “Mehmet Canpolat: Haliliye ilçe teşkilatı olarak ev toplantılarımızı Karşıyaka Mahallemizde sürdürdük. Bizi misafir eden Karşıyaka Mahalle temsilcimiz Kasım Deniz’e ve kendisiyle beraber bulunan mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Anayasayla ilgili, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunduk. Halk kararını vermiş, evet diyor” ifadelerini kullandı.

Meclis üyesi Ahmet Hamdi İnan ev ziyaretiyle ilgili, şunları söyledi: “Karşıyaka Mahallesinde yapılan bu güzel, sıcak, samimi toplantı dolayısıyla Haliliye İlçe Teşkilatına ve Karşıyaka’daki bütün mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Elbette Türkiye bir seçim değil, bir karar noktasındadır. Türkiye’nin geleceği için, çocuklarımız, gençlerimiz, evlatlarımı ve yarınlarımız için evet demenin heyecanını burada bir kez daha yaşadık.”

Meclis üyesi Cuma Demir de, açıklamasında, “Belediye başkanımız, ilçe başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, gençlik kollarımız Karşıyaka Mahallesi temsilcisi Sayın Kasım Deniz’in toplantısına katıldık. Toplantıya katılan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195