Title of a News Article

Demirkol iddialı…

.

Demirkol iddialı…
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ndeki kilitli beton parke yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Haliliye’nin her şeyin en güzeline layık olduğunun altını çizen Başkan Demirkol, insanların çamura basmayacağı yollar oluşturduklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ ve birim müdürleriyle birlikte Sırrın Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kara’nın da eşlik ettiği denetimde Başkan Demirkol, mahallede devam eden kilitli beton parke çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’dan bilgi aldı. Çalışan işçilerle de görüşen Başkan Demirkol, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bilgisini aktardı. Başkan Demirkol, yaptığı incelemelerle ilgili şunları kaydetti:

“Sırrın Mahallemizde yeni imara açılmış ve açılacak olan bölgelerde daha öncesinde kırmızı kot uygulamasına göre kışın içerisinde 70 santimetre dolgu yaptığımız yerlerde şuanda kilitli beton parke çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları yerinde incelemek ve eksik olan hususları tespit etmek amacıyla Sırrın Mahallemize geldik. Muhtarımız Sayın İbrahim Kara bizi güzel şekilde karşıladı ve hizmetlerimizden memnun olduklarını dile getirdi. Mahalle halkı inşallah en güzel hizmetleri en kısa sürede almaya devam edecektir. Haliliye her şeyin en güzeline layıktır. Gençlerimizin, çocuklarımızın okula giderken çamura basmayacağı yollar oluşturuyoruz.”

Mahalle Muhtarı İbrahim Kara ise, “Sayın Başkanımız Fevzi Demirkol Bey’e yaptığı hizmetten dolayı çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, mahallede bulunan parklarda da devam eden çalışmaları inceledikten sonra bölgeden ayrıldı.

 

“YEŞİL BİR HALİLİYE BİZİM AMACIMIZ”

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindekilerle birlikte daha sonra Konuklu kırsal Mahallesi’nde bulunan Haliliye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada müdürlük çalışanlarıyla görüşen Başkan Demirkol’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yeşil bir Haliliye hedefi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Fevzi  Demirkol, “Haliliye Belediyesinin çalışmaları içerisinde Haliliye’nin yeşil olma hedefi var. Yeşil bir Haliliye bizim amacımız. Yaz ayları yaklaşmakta, bahar ayları içerisinde Park Bahçeler Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları yapacak. Vatandaşlarımızın yaz aylarında yeşil Haliliye’de inşallah sıcakta serin ortamlar geçirmesini temin edecek çalışmalarımız olacak. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, piknik masaları ve bankların onarımlarını yapıyorlar. Fidanlarımızı kendimiz üretiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195