Title of a News Article

Demirkol kırsalda inceleme yaptı

.

Demirkol kırsalda inceleme yaptı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, 16 Nisan’da yapılacak referandum için evet desteği istedi. Balkatan, Gümüştaş ve Üçkuyu mahallelerini ziyaret eden Başkan Demirkol, “Hizmetlerimiz kent merkezinde ve kırsal mahallelerimizde aynı süratle devam ediyor” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, ilk olarak Balkatan kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada Mahalle Muhtarı İsmail Kırmızı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan mahalle içi yolları ve kullanıma sunulan çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için mahalle sakinlerinden evet için destek de isteyen Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Balkatan Mahallemizde, Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Fen İşleri Müdürlüğümüz, mahalle içi yolları yapmaktadır. Daha öncesinde yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evini inceleme imkanı bulduk. Hizmetlerimiz kırsal mahallelerimizde de devam etmektedir. Haliliye kırsalının genelinde hizmetlerimiz devam etmektedir.”

 

GÜMÜŞTAŞ MUHTARI: BELEDİYEMİZİ CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Başkan Fevzi Demirkol, Balkatan’daki incelemelerinin ardından Gümüştaş kırsal Mahallesi’ne geçti. Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapımı tamamlanarak kullanıma açılan çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerine 16 Nisan’daki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini’de anlatan Başkan Demirkol, halk oylamasında evet için destek istedi.

Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Aslan, “Var gücümüzle devletimizi, milletimizi ve belediyemizi canı gönülden destekliyoruz. Başkanımızda bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüştaş’daki çalışmaları yerinde incelediklerini ve evet için destek istediklerini kaydeden Başkan Demirkol ise, “Hem Çalışmalarımızı yerinde incelemek hem de 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına destek istemek için kırsal mahallelerimizi ziyaret ettik. Haliliye Belediyesi olarak Gümüştaş Mahallemizde yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evini yerinde inceledik. Camimizin ve kültür evimizin önü kilitli taş yapılmıştır. Bugün buraya geldiğimiz zaman muhtarımıza da ifade ettik; Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri Gümüştaş’ın mahalle içi yollarını yapacak ve bitirecek” diye konuştu.

Başkan Demirkol’un talimatlarıyla da, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gümüştaş Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları için bölgeye gitti.

 

ÜÇKUYU MUHTARI: ALLAH HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN RAZI OLSUN

Başkan Fevzi Demirkol’un incelemelerinin son durağı ise Üçkuyu kırsal Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Mehmet Bilik ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapımı tamamlanan mahalle içi yollarında ve çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Muhtar Bilik, “Üçkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Bilik: Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok amaçlı kültür evinin açılışını yaptık. Köy içi yollarımızı yaptılar. Allah razı olsun diyorum” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise, açıklamasında şunları söyledi: “Üçkuyu Mahallemizi ziyaret ettik. Bizi ziyaretimizde sıcaklıkla karşılayan Muhtarımız Mehmet Bilik ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz.  Haliliye Belediyesi olarak Üçkuyu’da yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evini inceledik. Kültür evi, cami ve okul çevresinde kilitli taş döşeyerek yollar yaptık. Üçkuyu Mahallemizin mahalle içi yollarını tamamlamış bulunuyoruz. Halkımızın her zaman hizmetinde olduğumuzu, hizmetlerimizin kent merkezi ve kırsalda aynı süratle devam ettiğini açıklamak istiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195