Title of a News Article

Demirkol, Polis Haftasını kutladı

Demirkol, Polis Haftasını kutladı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutladı.

Ülkemizin sınırları içerisinde halkın arasından, kentin huzurunu ve refahını sağlamaya çalışan güvenlik güçleri olan polislerin gününü, yazılı bir açıklama yaparak kutlayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mesajında: "Kuruluşunun 169. yıl dönümünü kutlayan Polis teşkilatımız milletimizin güvenliğinin, huzurunun ve kamu düzenin sağlanmasında zor ve hassas bir görev üstlenmiştir. Türk Polis Teşkilatı mensupları, devletin sağladığı eğitim, öğrenim imkanları ve çağdaş teknolojik donanımlarla kendisini sürekli yenileme çabası içerisinde olmuş, halkımızın destek ve sevgisini kazanmıştır…

Güvenliğimiz için özveriyle mücadele eden polislerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Polis Haftasında, üstün hizmet anlayışı ile görev yapan Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün emniyet mensuplarına sağlık ve mutluluk dileklerimi sunuyor, şehit olan kahraman emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195