Title of a News Article

Demirkol, Sırrın Mahallesinden destek istedi

.

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceleyip esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinden 16 Nisan referandumu için evet desteği de isteyen Başkan Demirkol, “16 Nisan’a kadar ayaktayız, sahadayız” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleriyle birlikte Sırrın Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kara tarafından karşılanan Başkan Demirkol, beraberindekilerle birlikte mahalle sakinleriyle görüştü. Mahalle sakinleriyle yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili bilgiler verdi. Sistemin yeniliklerinden de bahseden Başkan Demirkol, halk oylaması için mahalle sakinlerinden evet yönünde destek istedi.

 

“16 NİSAN’A KADAR AYAKTAYIZ, SAHADAYIZ”

Başkan Fevzi Demirkol, mahalle sakinlerinden gelen istek ve şikayetlerin çözümü için de beraberindeki birim müdürlerine talimat verdi. Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak mahallede yaptıkları çalışmaları da incelediği geziyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sırrın Mahallemizde 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili halk oylaması için halkımızın desteğini, vatandaşlarımızın görüş ve tavsiyelerini almak için AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat ve yönetimi, Sırrın Mahalle Muhtarımız Sayın İbrahim Kara ile birlikte mahallelileri gezdik. 16 Nisan’da bu mahallemizden güçlü bir evet desteği çıkacağını ve bu evet desteğinin Haliliye’yi, Türkiye ortalamasını yükseltecek şekilde bir evet olmasını istiyoruz. Bu çalışmalarımız her zaman için devam edecektir. 16 Nisan’a kadar ayaktayız, sahadayız.”

AK Parti İlçe Başkanı Canpolat ise, “Referandum öncesi Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol ile birlikte Sırrın Mahallemizde, Sırrın Mahalle Muhtarımız Sayın İbrahim Kara’yı da yanımıza alarak esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Cadde cadde, sokak sokak gezdik. Referandum da evet için destek istedik. Sırrın’da Haliliye Belediyemiz tarafından açılan yeni caddelerin, sokakların, parklardaki gerekli incelemeleri tamamladık. Belediye başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Kara da, “Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat bizi ziyaret ettiler. Mahallemizi sokak sokak gezdik. Vatandaşın görüşünü aldık. İnşallah 16 Nisan seçiminde evet oylarını alacağız” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195