Title of a News Article

Demirkol, talepleri yerinde dinliyor

.

Demirkol, talepleri yerinde dinliyor
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezileri programları kapsamında Selahattin Eyyubi Mahallesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, talepleri yerinde dinleyen Başkan Demirkol,  görüştüğü vatandaşlarla da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programlarını Selahattin Eyyubi Mahallesi ile sürdürdü. Mehmet Akif Ersoy Caddesindeki esnafı işyerlerinde ziyaret ederek, sohbet eden Başkan Demirkol, esnafın taleplerini dinleyip, çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Vatandaşlarla da sohbet ederek, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Demirkol, çocuklara da teknoloji bağımlılığını önleyen içinde bilmece ve bulmaca olan Akıl ve Zeka Oyunları Kitabından hediye etti.

Esnaf ve vatandaşlar da, Haliliye Belediyesinin yaptıkları çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler. Başkan Demirkol, vatandaşlarla görüştükten sonra mahalleden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 09:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
salih polat
salih polat - 6 yıl Önce

bu adamı bir mahallede gören varmı neden buna istifa ettirmiyorlar bundan sonra akp nin işi çok zor demedi demeyin

SIRADAKİ HABER

banner195