Title of a News Article

Demirkol, temizlik işçileriyle buluştu

.

Demirkol, temizlik işçileriyle buluştu
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Türkiye’nin ‘en temiz’ ilçesi olma yolunda çalışmalarını gece gündüz kavramı gözetmeden sürdüren Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleriyle birlikte sabah erken saatlerde Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Haliliye’nin Türkiye’nin ‘en temiz’ ilçesi olma yolunda aralıksız olarak çalışan temizlik işçileriyle aynı sofrayı paylaşan Başkan Demirkol, gayretlerinden dolayı işçilere teşekkür etti.

 

“BİZİM SAHADAKİ ELİMİZ, KULAĞIMIZ, DİLİMİZ VE GÖZÜMÜZSÜNÜZ”

Başkan Fevzi Demirkol, temizlik işçilerinin belediyenin sahadaki eli, kulağı, dili ve gözü olduğunu söyledi. O bakımdan temizlik işçilerinin kendileri için kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Bizim için önemlisiniz. Sizler, bizim sahada elimiz, kulağımız, dilimiz ve gözümüzsünüz. Elimizsiniz, çünkü bütün sokakları emeğinizle, alın terinizle evinizin içi gibi temizliyorsunuz. Dilimizsiniz, eğer belediyenizle ilgili herhangi bir duyurmamız gereken faaliyet varsa, yeni bir uygulama varsa Haliliye bölgesindeki vatandaşlara sizler anlatıyorsunuz. O bakımdan dilimizsiniz. Sahada vatandaşın yeni bir uygulamayla ilgili talebi varsa, bize iletmede, ulaştırmada aracı olduğunuz için kulağımızsınız. Bütün sahayı tek tek, sokak sokak, cadde cadde bir fiil dolaşarak gördüğünüz için de gözümüzsünüz. O bakımdan bizim için kıymetlisiniz.”

 

“SORUMLU OLDUĞU SOKAĞIN BELEDİYE BAŞKANIDIR’

Bütün temizlik işçilerine yönelik yaptığı konuşmanın devamında herkesin sorumlu olduğu sokağın belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Fevzi Demirkol, şöyle konuştu:

“Herkes, sorumlu olduğu sokağın belediye başkanıdır. Herkes temizlediği sahanın, caddenin belediye başkanıdır. Sizler, Haliliye’de ev sahibisiniz. Ev sahibi evini nasıl temizleyecekse sizler de aynı şekilde evinizin içini temizler gibi Haliliye’yi tertemiz yapacaksınız. Ben sizlere ve Cenab-ı Hakk’a güvenerek yeni bir şey söylüyorum; 2016 yılında inşallah, Allah’ın sayesinde, sizlerin sayesinde Haliliye Türkiye’nin en temiz ilçesi olacak. Bu bakımdan çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 12:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET ALTUN
MEHMET ALTUN - 8 yıl Önce

TOKİ MAŞUK KONUTLARI 20 OCAK İLE 20 ŞUBAT ARASINDA KISIM KISIM TESLİM EDİLECEK. AYRICA ÖNCEDEN TESLİM EDİLEN 450 KONUTLARA DÜN İTİBARİ İLE DOĞALGAZ VERİLMEYE BAŞLADI. MEHMET ALTUN- BAKKALBAŞI

SIRADAKİ HABER

banner195