Title of a News Article

Demirkol ve Ekinci’den kutlama

 Demirkol ve Ekinci’den kutlama
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayınladılar.

Haliliye Belediye Başkanı Demirkol, mesajında 23 Nisan’ın, Türk milletinin işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini aldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 94 yaşında. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin Şanlıurfa’sını ve Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de, mesajında Dünyada, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu vurgulayarak,  bütün dünyadaki çocuklar arasında kardeşliğin ve dostluğun tesis edilmesi açısından bu anlamlı günün önemine işaret ederek, şunları dile getirdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bir kez daha büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195