Title of a News Article

Demirkol ve Ekinci'den mesaj geldi!

Demirkol ve Ekinci'den mesaj geldi!
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladılar.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mesajında, takvimde yeni bir yıla girerken geçtiğimiz yıl Haliliye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı ve yeni yılla ilgili dileklerini paylaştı. Yeni yılın mutluluk, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak 2015 yılında birçok çalışmanın daha altına imza atacaklarını ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol, her şeyde olduğu gibi yeni yılda da insanların ve kurumların yeni beklentileri yeni hedefleri olduğunu belirtti. Yeni yılın tüm insanlara, Haliliye halkına, Şanlıurfa halkına, tüm Türkiye’ye ve tüm insanlığa; barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temennisinde bulunan Başkan Demirkol “ Yeni yılda bizim bütün insanların mutlu olmasını, bütün dünya da barışın hakim olmasını ve özellikle mesuliyetimiz bölgesinde olan Haliliye de insanların emniyetli huzurlu güvenli yaşaması için gerekli sosyal ortamı temin etmeye çalışıyoruz. Yeni yılda geçmiş yaptığımız hizmetlerden daha fazlasını yapmayı hedefliyoruz. Yeni yılda kendimizi geçmeye çalışıyoruz.’’ İfadelerine yer verirken ortaya konan hedeflere ulaşmaya çalıştıklarının altını çizdi.

 

Ekinci’nin mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, yayınladığı mesajında, şunları kaydetti;

“2015 yılında; Sevinçleri Paylaştığımız, Kardeşliğin Hakim Olduğu, Birlik ve Beraberlik Ruhumuzun Pekiştiği, Mutlu Bir Sene Dilerim...”

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195