Title of a News Article

Demirkol’dan kırsala hizmet çıkarması

.

Demirkol’dan kırsala hizmet çıkarması
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında hummalı şekilde sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında 137 kırsal mahallenin 101’inde çalışmalar tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını yeni yol açma, yol yapım ve bakım onarım şeklinde aralıksız devam ettiriyor. Alt yapı durumuna göre kilitli beton parke veya stabilize şeklinde yol yapım çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da ilçe genelindeki halkın taktirini topluyor.

Stabilize yol yapım çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde 5 ekiple aynı anda çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Balkatan, Üçgöze ve Aşağıvarlıca mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. Ekipler, İkiağız ve Kaygılı mahalleleri ile Balkatan Mahallesi Denizci Sokak ve Aşağıvarlıca Mahallesi Yukarıvarlıca Sokak’ta çalışmalarını devam ettiriyor.

 

MAHALLE SAKİNLERİ HİZMETTEN MEMNUN

Balkatan mahalle sakini Hüseyin Akan “Haliliye Belediyesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yollarımız yapıldı herhangi bir sıkıntımız yok” dedi. İkiağız Mahalle Muhtarı Osman Bakış ise yol yapım çalışmamalarının devam ettiğini hatırlatarak “Mezralarımızda bugün itibari ile yol yapım çalışmalarımız başlamıştır. Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ediyoruz. Daha önce mezralarımıza girip çıkmamız sıkıntıydı. Allah razı olsun kendisinden.”

Kaygılı Mahallesi Muhtar Azası Aziz Kırmızı yapılan yol yapım çalışması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.  Üçgöze Mahalle Muhtarı Cemil Kırmızı ise “Özellikle Başkanımız Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü ve Ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hizmeti bizlere sundukları için” dedi. Üçgöze Mahalle sakini Coşkun Kırmızı ise yollarının çok güzel yapıldığını anlatırken çocuklarının artık çamurdan kurtulduğunu belirtti. Kırmızı, ayrıca Başkan Demirkol’a da teşekkür etti.

Öte yandan merkez ve kırsalda yol ağını sürekli genişleten Haliliye Belediyesi 137 kırsal mahalleden 101’inde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı.  

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195