Title of a News Article

Demirkol’dan Pazar esnafına ziyaret

 Demirkol’dan Pazar esnafına ziyaret
banner206

Şanlıurfa merkez ilçe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sorunları yerinde görmek, vatandaşlarla birebir görüşmek, fikir alışverişinde bulunmak, sorunlarını ve taleplerini dinlemek ve gerekli çözümü üretebilmek maksadıyla çarşı-pazar-mahalle gezilerini sürdürüyor.

 

Önerilerini de dikkate aldığımızı belirttik

Bahçelievler Pazar yerini ziyaret ederek esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip taleplerini ve bölgelerinin varsa sorunlarını dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, “Pazar esnafımız ve alış veriş yapan vatandaşlarımızla ayaküstü de olsa sohbet ettik. Varsa sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bizce yapılması gerekenleri de esnafımıza ilettik. Zabıtamızın titizlikle takipçi olacaklarını belirttik. Vatandaşlarımızın mahallelerinin varsa sorunlarını dinledik, not aldık ve gereğini yapacağımızı söyledik. Önerilerini de dikkate aldığımızı belirterek bazı vatandaşlarımızın önerilerini, taleplerini dinledik” dedi.

Pazar esnafından biri, Başkan Demirkol ve beraberindekilere incir ikram etti.

 

Çocuklarla şakalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi

Pazar gezisi sırasında yemek yiyen bir esnafın daveti üzerine sofrasına konuk olan Başkan Demirkol, pazarda el arabaları ile eşya taşıyan çocukların da ilgi odağı oldu.

Çocuklarla bir süre sohbet ederek şakalaşan Başkan Fevzi Demirkol, kaç paraya çalıştıklarını ve kaç para kazandıklarını sorup, bazen “Oh, iyi vallahi, helal olsun. Çok kazanıyorsunuz”, bazen de, “Az yahu, ben olsam eşyalarımı taşıdığınız için size daha çok para verirdim” diyerek espri yapıp gülüştü.

Başkan Demirkol’u gören çocuklar hemen yanına koşarak elini öptü ve hatıra resmi çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195