Title of a News Article

Demokrasi Caddesi asfaltlanıyor

 Demokrasi Caddesi asfaltlanıyor
banner206

 Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin en eski caddelerinden biri olan Demokrasi Caddesinde asfalt çalışması yapıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri, birim amirleriyle değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ekibiyle birlikte kısa bir sürede caddenin yapımını tamamlamayı planlıyor.

Eyyübiye Belediyesi, Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan birçok esnafın sesine kulak vererek harekete geçti. Var olan bazalt taşlarının sökümüne başlayan ekipler, taşların sökümünden sonra ise asfaltlama çalışmalarına başlayacak. Yaklaşık bir hafta sürecek olan asfaltlama çalışmasını 15 personel ve iş makineleriyle başlayan Eyyübiye Belediyesi esnafın takdirini aldı. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve birim amirleri ile birlikte Demokrasi Caddesi'ni gezerek asfaltlanması planlanan bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci, esnafla yapmış olduğu istişare sonucu bazalt taşlarının sökümünün ardından asfaltlama çalışmalarına da başlanacağını belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindekilerle birlikte esnafları ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek şunları ifade etti: "Bugün Demokrasi caddecimizdeki çalışmaları başlattık.  Malumunuz olduğu üzere Divanyolu Caddesinde Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu güzel çalışmalarından dolayı çalışma başlatamamıştık. Divanyolu Caddesindeki çalışmalar bittiği için bizlerde bugün Demokrasi Caddesinde çalışmalarımıza başladık. Bir hafta içersinde buradaki çalışmalarımız bitecektir. Bizim buradaki çalışmalarımızda parke taşı yapmaktı ama buradaki vatandaşlarımızın, esnaflarımızın talebi asfalt yapılması noktasındaydı. Bu asfalt çalışmalar bittikten sonra bizlerde bununla ilgili çalışmalarımızı kısa sürede bitireceğiz.

Burada gerek Demokrasi Caddesi olsun, gerek diğer bizlere bağlı olan yerlerle ilgili bu tarz çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Demokrasi Caddesi esnafları adına bir konuşma yapan esnaf Abidin Toprak, yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Belediye çalışanlarına teşekkür ederek." Kilitli Beton parke yapılması planlanıyordu. Ama Başkanımız bizlerle fikir alışverişinde bulundu ve bizlerin isteği olan asfaltlama çalışması yapılması yönünde talimat verdi. Bizlerin fikirlerini de alarak asfalt yapılacak olması bizleri son derece sevindirdi. Bu çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 10:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet yılmaz
mehmet yılmaz - 9 yıl Önce

fakkibabanin yanlışları sil sil bitmez

SIRADAKİ HABER

banner195