Title of a News Article

Deniz Feneri iftar sofraları kuruyor

Deniz Feneri iftar sofraları kuruyor
banner206
 Deniz Feneri Derneği Ramazan ayında kurduğu iftar sofralarıyla binlerce kimsesiz, yetim ve yoksulun karnını doyurmaya devam ediyor.
Deniz Feneri Derneği Ramazan ayında kurduğu iftar sofralarıyla binlerce kimsesiz, yetim ve yoksulun karnını doyurmaya devam ediyor. Edirnekapı'da dün akşam gerçekleşen iftar programında da 750 ihtiyaç sahibi bir araya geldi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Halife Bin Zayed Al Naheyan Vakfı'nın desteğiyle gerçekleşen iftara, vakfın yetkilileri Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Deniz Feneri'nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, İhtiyaç sahibi yardım alan aileler, gönüllüler ve bağışçılar katıldı.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, 16 yıldır çeşitli ülkelerde çaresiz, kimsesiz insanların derdine ortak olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bugüne kadar milyonlarca ihtiyaç sahibinin yardımına koştu. Derneğimiz hasta, sakat, dul, yetim, kimsesiz ve çaresiz insanların yuvası. İhtiyaç sahiplerine, nakit, gıda, giysi, ev eşyası, sağlık, eğitim, iş kurma, meslek edindirme gibi alanlarda destek sağlıyoruz. Ramazan ayının Bereketli ve huzurlu havasında iftar sevincini ailelerimizle paylaşıyoruz" dedi.
Ramazan ayında 60 bin ailenin evine gıda ulaştırmayı hedeflediklerinin altını çizen Cengiz, "Bu yardımın yanında ailelerimize ayrıca da evlerinin dışında kendilerine hizmet eden birilerinin olduğu bir ortamda da sıcak yemek ikram etmeyi önemsiyoruz. Bu amaçla Deniz Feneri Genel Merkezi, İstanbul Şubesi, Ankara Şubesi, Ege Temsilciliği, Doğu Anadolu Temsilciliği, Antalya Temsilciliği ve Şanlıurfa Temsilcilikleri aracılığıyla çoğunluğu yetim olmak üzere yoksul ailelerimiz için Ramazan ayının son gününe kadar bu Bereketli sofraları kuracağız. Bu akşam Edirnekapı Mihrimah Düğün Salonu'ndaki yemeğimize uzun yıllardır yardım yaptığımız ve birçoğunu yakından tanıdığımız 750 ihtiyaç sahibi vatandaşımız katıldı. Türkiye genelindeki iftarlarımızda Ramazan ayı içerisinde toplam 10 bin kişiyi misafir etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195