Title of a News Article

Dereler peryodik olarak temizleniyor

.

Dereler peryodik olarak temizleniyor
banner206

Daha kaliteli ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen dereleri rutin olarak temizliyor.

Kış aylarının getirdiği koku ve görüntü kirliliği oluşturan kent merkezinden geçen Akpınar, Karakoyun Sırrın ve Cavsak derelerini  periyodik aralıklarla  temizleme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini topluyor.

Derelerde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında  Çevre temizliği ve görüntü kirliliğinin önüne geçerek vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam alanı inşa etmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, temizlik çalışmalarının ardından ilaçlama ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, " Büyükşehir Belediyesinden memnunuz. Allah razı olsun iyi çalışıyorlar. Dere temizliği, çevre düzenlemeleri sürüyor. Herhangi bir koku veya görüntü kirliliği olmuyor. teşekkür ediyoruz. Bölgede yaşayan vatandaşlar olarak bütün bölge insanına dereleri kirletmemelerini rica ediyorum. Çöplerini buraya atmasınlar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195